PDA

View Full Version : What kind of internet con... you have?


Apofiss
30-08-03, 12:57
For now I have 56Kbit modem - **** veryyy slow thing! :mad: I'm looking forward for satellite internet con. with 45,6 Mbits per/sec :eek:
Ou! and the modem 56Kbit con is very expensive too, but sat-int is for free! :D

swimfanc42tr
30-08-03, 13:06
I've got Road Runner... (cable) It's really nice... Lets me surf abunch http://www.tombraiderforums.com/images/smilies/love4.gif

Trinity34
30-08-03, 13:08
I have ADSL which I think is 384 kb/s

julialee
30-08-03, 13:10
NTL broadband,bit slow sometimes http://www.tombraiderforums.com/images/smilies/bash.gif

TRChik
30-08-03, 13:15
http://www.tombraiderforums.com/images/smilies/hug.gif Cable http://www.tombraiderforums.com/images/smilies/hug.gif

TombRaiderfreaky
30-08-03, 13:18
DSL, pretty darn fast.

TR-Player
30-08-03, 13:20
ADSL... ;)

Wizzkiddo
30-08-03, 13:24
ADSL... I had ISDN internet before that (128K I think)

Apofiss
30-08-03, 13:47
WOW! You guys have a superb-speed int-con!!! :eek:
I wish I had :confused:

stephaniedp
30-08-03, 14:04
I have cable too, 100.0 Mbps (not that I know what they are or mean, but I am sure someone around here does!).

lee32uk
30-08-03, 14:21
I have Eclipse Broadband 512K connection

kenny
30-08-03, 14:28
i have 56k dial up verry slow about the best download speed i get is in the high 3kb, :(

Apofiss
30-08-03, 15:13
But mine is up to 5Kb! :D

Fugitive Lara
30-08-03, 15:23
i have eclispse broadband (576kb a second)

TombRaiderfreaky
30-08-03, 15:33
Originally posted by FuGiTiVe LaRa:
i have eclispse broadband (576kb a second)WOAH!!!! the highest mine goes is 350kb a second, and thats pretty rare. It usually goes at 150-250kb per second, but i still love my DSL!
http://www.tombraiderforums.com/images/smilies/hug.gif

tippucat
30-08-03, 16:03
I have no idea how quick it is but I have ADSL. I've got so many security thingies attached that my son reckons it makes it as slow as if we had the old 58k. LOL

AndrewII
30-08-03, 16:16
56K at the moment,but I'll be getting commercial Cable or T3 in my home. Thing about those, I won't paying for either of them.

neil4768
30-08-03, 18:32
I have SADL at 576kb

Draco
30-08-03, 19:10
Cable

Annacia
30-08-03, 20:11
* sigh * imagine the slowest thing you can think of and then downgrade it :(

neil4768
30-08-03, 20:16
I was imagining a staionary object you must be in trouble

Bokkie
30-08-03, 23:10
At home I have 56K modem.

At workplace: 2MBps wireless link + 128KBps backup link http://www.tombraiderforums.com/images/smilies/smile.gif

Ihavenoname
30-08-03, 23:19
56k...so slow...And, what makes it really bad, I'm not gonna be able to get anything else anytime soon...

ambico17
31-08-03, 00:34
DSL. When the cable guy came over to install, I remember him going online somewhere to check the speed. It would tell you how fast and compare that to other forms of service out there.

I wish I knew where that was. Anyone know of a site where you can perform speed tests?

SYS
31-08-03, 01:37
...a voice from the darkness.....

I have ADSL: 384kbit/sec for downloading, 64kbit/sec for uploading, 24 hours per day connection. Earlier I had Modem-56K and ISDN-64K too, so I also know about what is sloooooooooowness... :rolleyes: It's funny, but here, ADSL is cheaper than the "dial-up" connections (fix bill, instead of very expensive phone-prices)... ;)

SYS "Whew! That girl has got one bad attitude."