PDA

View Full Version : r1.exe :(


DickDan
01-10-08, 13:57
I think i have a virus

http://i3.photobucket.com/albums/y59/01laner/Untitled-1.gif

lol?

spikejones
01-10-08, 14:33
boot in safe mode and run a full system spware scan with adaware 2008 free (http://usa.kaspersky.com/products_services/anti-virus.php) as well as a virus scan with AVG (http://free.avg.com/) (free) or Kaspersky (http://usa.kaspersky.com/products_services/anti-virus.php)(paid).

then run and post results of ardiag.exe (http://www.tombraiderhub.com/download/ardiag.exe)

tlr online
01-10-08, 14:40
http://www.spycheck.co.uk/genera.php?processfile=r1.exe&dir=r&pag=1

Free scan from Kaspersky.

http://www.kaspersky.com/virusscanner

DickDan
01-10-08, 14:59
I got it sorted now. It was a Msn plugin. lol?

spikejones
01-10-08, 15:17
i dunno. i googled the term r1.exe and the reports i got said nothing about MSN. they said it was spyware related.

DickDan
01-10-08, 15:20
lol i'm sure it was msn
because when i closed msn it stoped.

spikejones
01-10-08, 16:41
okay... if you are sure then. matter of fact, i did another search of it and found a thread about someone who couldn't get that file to start... and it was on an MSN forum.