PDA

View Full Version : can't install mircosoft office.


DickDan
15-10-08, 15:27
what happened is I was Half way through installing it and the computer froze while installing so i restarted and now i can't install and gives me this message.

http://i3.photobucket.com/albums/y59/01laner/poop.png

Lol i have 80gb free :S

stranger1992
15-10-08, 15:57
(have to ask) is it pirated software?

:)

DickDan
15-10-08, 16:07
(have to ask) is it pirated software?

:)

It's doesn't matter because I installed it fine last time on the same laptop with no problems.

tlr online
15-10-08, 16:08
Why choose overpriced bloated software?

www.openoffice.org is your friend! ;)

DickDan
15-10-08, 16:10
This isn't for me, It's for my mums friend, I Don't think she'd be very greatful if I don't install office.

Titanium
15-10-08, 16:51
It's doesn't matter because I installed it fine last time on the same laptop with no problems.

It does matter to an extent, because pirated software wont always be reliable. It may install the first time, second time it may not.

EscondeR
16-10-08, 06:34
No help will be provided here until we know this copy is not pirated.

DickDan
16-10-08, 11:51
Meh, lock. I sorted this out already. I used my brain for once.