PDA

View Full Version : .3DR model to meta model?


Compass
22-10-08, 12:40
Is ther a way I can import 3DR model with meta ore change it into other model with other program (free?)

Titak
22-10-08, 14:48
How did you get the .3dr model?
If you used 3D Ripper to get the model, you can also tick an option in 3D Ripper so it will also rip the scene in OBJ format, which can be opened in Meta. ;)

badboy70
22-10-08, 15:01
How did you get the .3dr model?
If you used 3D Ripper to get the model, you can also tick an option in 3D Ripper so it will also rip the scene in OBJ format, which can be opened in Meta. ;)3D Ripper is DX9 only :)

Compass
22-10-08, 15:23
I need DX9 game to rip from so... :ton:

nowid50
25-10-08, 14:36
It's like thieving meshes... It's illegal my boy :p

igor32
25-10-08, 14:47
It's like thieving meshes... It's illegal my boy :p

Not if they are free ;)

Just give credits for the person, who made ;)