PDA

View Full Version : help me with demo


deamonguardian
01-11-08, 15:35
okay every time i try and download the game for the setting a sign comes up that says:failed to initialize derict3D with current setting.



how do i get the game to work i suck a computers:(

i went to downlaod the newest grapgic card and it said this

Your PC currently has the latest driver installed for your GPU. No driver update is necessary at this time

Priscilla
01-11-08, 15:38
http://www.tombraiderforums.com/forumdisplay.php?f=43

deamonguardian
01-11-08, 15:39
Direct3d couldn't initialize - graphics card is under spec

what does this meen

HollabackBoy
01-11-08, 16:00
What is your graphics card? Click here (http://www.tombraiderforums.com/showthread.php?t=137280) to find it.

deamonguardian
01-11-08, 16:25
i went tomy desk top and that didn't come up i've done searchs and everything and it won't bloody work

LaraCroftGamer
01-11-08, 16:25
i had the same problem with my pc my pc spec is Intel Celeron M 430@ 1.73Ghz and Video Crad ATI Rademon Xpress 200M Series i know have an old out dated stuff in pc i need to upgrand to new parts so i can buy this game for pc :)

dsfox2009
01-11-08, 16:58
I have this problem too! My graphics card is an intel 82865G Graphics Controller. Any suggestions? I know my computer is REALLY crappy.

EscondeR
01-11-08, 17:03
i had the same problem with my pc my pc spec is Intel Celeron M 430@ 1.73Ghz and Video Crad ATI Rademon Xpress 200M Series i know have an old out dated stuff in pc i need to upgrand to new parts so i can buy this game for pc :)

I have this problem too! My graphics card is an intel 82865G Graphics Controller. Any suggestions? I know my computer is REALLY crappy.

Both those video chips are not supported by TRU.