PDA

View Full Version : Is there a problem with weapons?


TRFanFromTR
04-11-08, 14:18
Hello,

In demo, when I select a different weapon like shotgun or uzis, after some shots it always returns to pistols :confused: Does anybody have the same problem?

Muhammad
04-11-08, 16:52
Hitting the "E" button will change between Pistols and the Weapon you've picked in the PDA. ;)

EscondeR
04-11-08, 19:23
after some shots it always returns to pistols ?

Are you sure it still has ammo then? :)

TRFanFromTR
04-11-08, 19:42
First thanks for replies. :) Yes I am sure I have ammo, it automaticly returns to pistols after some shots :confused:

Muhammad
05-11-08, 07:43
Does the weapon icon in the HUD light up after the pistols are re-equipped?

TRFanFromTR
05-11-08, 17:50
No. But today, I return to default configuration and interestingly problem solved :D

And thanks for your helps :hug: