PDA

View Full Version : Why!!!!!?????


Jolf
23-11-08, 18:58
I got the game yesterday and I should be able to run it on my computer.
but when I run it the screen turn black. Sound works but not the screen.
I'm SO sad:( Help please!!!!!!

dream raider
23-11-08, 18:59
Does your computer meet the game's requirements?

NatlaCrazyness
23-11-08, 18:59
I got the game yesterday and I should be able to run it on my computer.
but when I run it the screen turn black. Sound works but not the screen.
I'm SO sad:( Help please!!!!!!

Run Diagnose.exe (http://www.tombraiderhub.com/download/diagnose.exe) and post results here. :wve:

Jolf
23-11-08, 19:04
Run Diagnose.exe (http://www.tombraiderhub.com/download/diagnose.exe) and post results here. :wve:

Ok. I will have to wait till tomorrow. I hope it works!!!

Ward Dragon
23-11-08, 19:07
I'm going to move this thread to the Underworld Tech Support section :)

NatlaCrazyness
23-11-08, 19:15
I will have to wait till tomorrow.

The program is fast to check, why not today? It's just copy and paste ;)

Jolf
23-11-08, 19:20
The program is fast to check, why not today? It's just copy and paste ;)

Devorced parents

Wana b like Lara
23-11-08, 19:24
Huh? What does that have to do with anything? :confused:

NatlaCrazyness
23-11-08, 19:40
Huh? What does that have to do with anything? :condused:

Condused lol :vlol:
It ultra fast, so if you're still online, run the damn program :mis:

Jolf
23-11-08, 20:12
Allright, allright!;)

NatlaCrazyness
23-11-08, 20:33
Allright, allright!;)

So post the whole text over here :)

Jolf
23-11-08, 21:05
It wont finish. I tried to run tomb raider again and now now it stands: failed to initalize Direct3D with curent settings. how can I change them. or send me a link to download it free. mabey i mised that:o

NatlaCrazyness
23-11-08, 21:07
It wont finish. I tried to run it and now now it stands: failed to initalize Direct3D with curent settings. how can I change them. or send me a link to download it free. mabey i mised that:o

That's because your graphics card dosen't support TRU. Sorry :(

Jolf
23-11-08, 21:11
Damn!!!!! wasted money! but I still have a chance! I have a new grapic card at dads. If I run the program there maybe I have a chance:confused:

NatlaCrazyness
23-11-08, 21:15
Damn!!!!! wasted money! but I still have a chance! I have a new grapic card at dads. If I run the program there maybe I have a chance:confused:
What is your graphics card?

Jolf
30-11-08, 17:13
Oh, sorry! haven't visited for a while! It works fine now! It had something with
a De Von program to do! thanks anyway!!!