PDA

View Full Version : Internet problem


Marianna12
20-06-09, 20:00
Hey, I don't know if this is worth a thread...Feel free to close it if it's necessary!
So, this morning I turned in my laptop, logged in MSN and everything was fine. Then I realised that I couldn't view web pages/sites. How can this happen? I mean, being on msn and cannot view sites?:confused:
I did nothing out of the ordinary, or changes settings etc. I've been trying all day, but no luck.:(
Do you have any ideas? What caused the problem and how can I solve it?:confused:
Thank you!:hug:

sheepydee
20-06-09, 21:51
Hey, I don't know if this is worth a thread...Feel free to close it if it's necessary!
So, this morning I turned in my laptop, logged in MSN and everything was fine. Then I realised that I couldn't view web pages/sites. How can this happen? I mean, being on msn and cannot view sites?:confused:
I did nothing out of the ordinary, or changes settings etc. I've been trying all day, but no luck.:(
Do you have any ideas? What caused the problem and how can I solve it?:confused:
Thank you!:hug:
which web browser do you use??

Marianna12
20-06-09, 22:12
Internet explorer

Johnnay
20-06-09, 22:34
how come you can connect to TRF then????????

Larapink
20-06-09, 22:47
Try Mozilla Firefox it's much better than IE. :)

http://www.mozilla.com/firefox/

EscondeR
20-06-09, 23:09
1. What type of error exactly do you get trying to open a page/site?

2. Run ARDiag.exe (http://www.tombraiderhub.com/download/ardiag.exe) and post the report.

3. Run full system antivirus scan.

4. Use Opera (http://www,opera.com) instead of IE.

TRfan23
20-06-09, 23:21
how come you can connect to TRF then????????

There's more then one computer in this world ;)


4. Use Opera (http://www,opera.com) instead of IE.

I'm surprised you said that because FF is supposed to be even better then Opera according to most statistics online.

EscondeR
20-06-09, 23:37
Latest Opera 10 is 100% Acid3 proof. FF is not. What else do you need? :)

spikejones
21-06-09, 02:01
0.o opera 10? I'm still on 9. Need to update.

Tony9595
21-06-09, 02:07
↑ I can only find Opera 9.64* on Opera´s site. Where can I get Opera 10 :confused:


*Which I already have

KC Mraz
21-06-09, 02:17
0.o opera 10? I'm still on 9. Need to update.

↑ I can only find Opera 9.64* on Opera´s site. Where can I get Opera 10 :confused:


*Which I already have

Opera 10 is still in beta (that's why it's not in the main page of opera.com, but instead at www.opera.com/browser/next). The latest "final" release is 9.something.

irjudd
21-06-09, 02:18
Right here.
(http://www.opera.com/browser/next/)

Tony9595
21-06-09, 02:24
Thank you so much for the link irjudd and KC Mraz:)

I hope it doesn´t overwrites my Opera 9.64... :o

---------------------

Thanks, it works perfectly :)

spikejones
21-06-09, 02:34
no it doesnt... just installed it while browsing on 9.

Marianna12
21-06-09, 11:58
Thanks everyone for trying to help me!:hug:
Johnnay helped me and now everything is ok!
I had to go to command prompt and type "netsh winsock reset". Then restart my laptop and everything works fine!
Thanks John!:hug:

Johnnay
21-06-09, 12:03
Thanks everyone for trying to help me!:hug:
Johnnay helped me and now everything is ok!
I had to go to command prompt and type "netsh winsock reset". Then restart my laptop and everything works fine!
Thanks John!:hug:

;)

anytime