PDA

View Full Version : Links at the top of Google gone?


Phlip
05-09-09, 19:39
Web (http://www.google.co.uk/webhp?hl=en&tab=iw#hl=en&source=hp&q=tombraiderforums.com&btnG=Google+Search&meta=&aq=f&oq=tombraiderforums.com&fp=7b0c7eda66a2283c).
Images (http://images.google.co.uk/images?hl=en&source=hp&q=tombraiderforums.com&btnG=Search+Images&gbv=2&aq=f&oq=).

Where have the links at the very top gone? :confused:

Chocola teapot
05-09-09, 19:40
That Has been Driving NUTTY All day!! :hea::mad:

Rivendell
05-09-09, 19:40
It's been infuriating me all day. Been typing into the quick-search bar at the top and going to click on images, but it's not been there.
I hope they put it back, and quick.

Chocola teapot
05-09-09, 19:42
Same! :mad: I Keep going to click it and realizing that it's blank! :(

LaraRules81
05-09-09, 19:42
It's not happened to me? :confused:


Yet...

Cristina
05-09-09, 19:44
That Has been Driving NUTTY All day!! :hea::mad:

Its soo annoying!:mad:

Tony9595
05-09-09, 19:44
What's the problem?
Everything is working fine with me :confused:

Tombraiderx08
05-09-09, 19:50
everythings working here too?

January_Snow*
05-09-09, 19:52
Everything works here perfect to :D

Mad Tony
05-09-09, 19:53
I'm glad I'm not the only one who's had this. I think it's something to do with Firefox though. I tried Google on IE earlier and everything was fine.

NemesisX13X
05-09-09, 19:54
Meh, everything's fine for me. :D

Tony9595
05-09-09, 19:55
I use Opera Browser and it displays everything :p
Hmm... maybe it's only on UK :confused:

Marianna12
05-09-09, 20:29
Ugh, I know it's really annoying!:mad: Noticed it first thing when I came online!

pneboy
06-09-09, 02:55
can someone post a image of what it was before the screen shots in the first post

Mokono
06-09-09, 03:55
http://i27.************/vi172x.jpg

Pretty much the same as every day.

Phlip
06-09-09, 04:05
It's back, now. :D

Goose
06-09-09, 06:47
The main google page had them, but it was after typing in a search that they went.

TRhalloween
06-09-09, 08:39
http://i27.************/vi172x.jpg

Pretty much the same as every day.

No, when you search something.

...but it's a back now anyway :D

remote91
06-09-09, 12:25
I think they went missing as part of the alien themed day they had going on..

You know, the links were abducted? :p

Minty Mouth
06-09-09, 12:29
It's been infuriating me all day. Been typing into the quick-search bar at the top and going to click on images, but it's not been there.
I hope they put it back, and quick.

I had the exact same experience. You have no idea how much you use them until theyre gone!

Dark Lugia 2
06-09-09, 12:44
I've had this happening to me randomly everyday over the past week, its annoying.