PDA

View Full Version : Wireless keyboard and mouse


ELEN
19-09-04, 15:19
When it comes to tech things, I always don't know what to do :D

I bought a wireless keyboard and mouse last Friday and I plugged them to my PC. I installed the drivers and everything worked fine. When I booted my PC this morning, the keyboard didn't work. Just out of the sudden...!! I took a message that a USB device is installed and in order to work properly I had to restart my PC :confused: Anyway, I did it, but it still didn't work. I tried to re-installed the drivers and a message said that the drivers were already installed and I had to uninstall them first, and then re-install them. I did it, restarted my PC, but the keyboard still doesn't work. The mouse works fine!! I can't believe I paid for this a lot of money just to see that after a couple of days it broke :(

Help :confused:

Anubis_AF
19-09-04, 15:29
Oh that's horible, sorry, but I can't helpu, I dunno how. But I'm sure u didn't give that money for nothing, it'll work out for sure. http://www.tombraiderforums.com/images/smilies/hug.gif

Neteru
19-09-04, 15:51
Elen, have you Connected the keyboard to the transmitter/receiver? By this I mean there should be a button (usually on the bottom) of your keyboard and one on the transmitter/receiver unit. With mine, I press the Connect on the transmitter/receiver unit, and then press the one on my keyboard.

Bokkie
19-09-04, 16:00
You may also try to replace the batteries http://www.tombraiderforums.com/images/smilies/privateeye.gif

ELEN
19-09-04, 16:03
Net, I can see a button on the transmitter/receiver and I pressed it. There are three green lights on it that go on and off one by one. I have a "connect" button at the back of my keyboard. It's not a button exactly. It's a small "dot". I pressed it too, but nothing. Do I have to press them in a specific order?

Do I have to do this every time? I'm asking because I never did it in the past two days and it worked fine.

Also... Although I installed the drivers for my keyboard, I can't see it in the Device Manager. It's like my system doesn't recognize it.

ELEN
19-09-04, 16:04
Bokkie, the batteries are brand new http://www.tombraiderforums.com/images/smilies/privateeye.gif

ELEN
19-09-04, 16:14
OMG!!! I had to press the button on transmitter/receiver FIRST, then the button at the back of the keyboard http://www.tombraiderforums.com/images/smilies/redface.gif I knew about the RTFM http://www.tombraiderforums.com/images/smilies/tongue.gif but I didn't bother :D :rolleyes:

Thanks Net http://www.tombraiderforums.com/images/smilies/hug.gif I think I had a blonde moment :D

[ 19. September 2004, 17:16: Message edited by: ELEN ]

Neteru
19-09-04, 17:10
hehe, well at least it's working now eh. Mine's the other way around.