PDA

View Full Version : tomb4.exe crash


NiM Ayanami
18-10-04, 17:53
Any Time I Run "Tomb4.exe" and Load A Level To Play It Crashes And Gives Me The Thing To Send An Error Report.. Can Any One Help Me with This Please?? =\

ELEN
18-10-04, 18:14
Welcome to the forum NiM http://www.tombraiderforums.com/images/smilies/wave.gif

Do you mean that you manage to boot tomb4.exe and the game crashes after selecting "New Level" + the_name_of_the_level? Or, it doesn't even boot tomb4.exe? I guess the second, because only then you get an error message.

Also, are you trying to play your custom level or someone else's?

[ 18. October 2004, 19:15: Message edited by: ELEN ]

NiM Ayanami
18-10-04, 18:17
Thx For The Welcome... http://www.tombraiderforums.com/images/smilies/smile.gif

But IT Gives Me The Error WHen I Load The Ones In the Trle Pack..

ELEN
18-10-04, 18:31
I see... NiM, I'm moving the thread to the Technical Support (http://www.tombraiderforums.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=forum;f=11) forum. The mods over there will help you http://www.tombraiderforums.com/images/smilies/smile.gif

Neteru
18-10-04, 19:00
OK, do you have all the correct files and folders?

You need to make sure that you at least have in the C:\Program Files\Core Design\trle\data folder;

uklogo.pak
catacomb.tr4
city.tr4
cleopal.tr4
coastal.tr4
karnak.tr4
settomb.tr4
title.tr4
tut1.tr4

And in the C:\Program Files\Core Design\trle\ folder;

load.bmp
script.dat
english.dat

What system are you running it on? You might like to try the patch for TRLE available HERE (http://www.tombraiderchronicles.com/tr5/editor/trle.html) if you are running XP.

Simulation
18-10-04, 21:36
Hi NiM Ayanami, http://www.tombraiderforums.com/images/smilies/wave.gif

Can you just confirm that you can play the main TR4 game OK?