PDA

View Full Version : Making Screen shots


Lara Coft Baby
23-05-06, 21:27
I guess this would go in here but i was wondering how do you make screen shots is there some thing i have to download cause my digital Camra always makes the screen shots look funny and you cant really see whats going on half the time what else is there i can use to make screen shots??? :confused:

ImpoSSibleL
23-05-06, 21:36
There is a button called "Print Screen". Press it, then go in "Paint" (the programme) and press Edit->Paste. Than save it as *jpg ot *jpeg in directory you want.
P.S. That is the way you can make a screen shot of what you're seenig on your desktop :ton: ;)

Punaxe
23-05-06, 21:42
That is - if you're on a pc. Are you on a pc?

Lara Coft Baby
23-05-06, 21:42
There is a button called "Print Screen". Press it, then go in "Paint" (the programme) and press Edit->Paste. Than save it as *jpg ot *jpeg in directory you want.
P.S. That is the way you can make a screen shot of what you're seenig on your desktop :ton: ;)
oh cool thanks :D

Lara Coft Baby
23-05-06, 21:44
That is - if you're on a pc. Are you on a pc?
yea i have 1-5 on pc and 6 on ps but ill just get a differant camra to take screen shots of tr6

amlai
23-05-06, 21:44
Try this too, that's what i use to take screenies

http://www.tombraiderforums.com/showpost.php?p=763560&postcount=1

or this:

http://www.tombraiderforums.com/showthread.php?t=64487