PDA

View Full Version : Playing TR 1


trfan518
19-12-06, 03:40
ive started TR 1 using glidos and now im starting to get the spinning glidos logo while playing the game....i understand that to get the spinning logo to go away that i would have to pay for glidos

what should i use to play TR 1 instead of glidos?

Joseph
19-12-06, 03:47
DgVoodoo. It is as good as Glidos, if not better. Read all you need about installing in our TR1 FAQ (http://www.tombraiderhub.com/faq/tr1.html) :)

Lord Icon
19-12-06, 10:32
...what should i use to play TR 1 instead of glidos?

DgVoodoo.

Most definitely.

Bokkie
19-12-06, 20:34
Use our Tomb Raider Advanced Installer. It may install and configure the game to work with dgVoodoo and VDMSound.

trfan518
20-12-06, 05:11
i have the game running but now i have a problem with it moving too fast...

it says its running at 30 fps but shes like moving fast and the in game cutscenes around turning out right...

help

Joseph
20-12-06, 05:44
You'll find the solution in this thread (http://www.tombraiderforums.com/showthread.php?t=30672). :)