PDA

View Full Version : TR1 Advanced Installer Problem


Leo_Legend
30-12-06, 00:54
It will only load the disc fro the D drive, but my disc drive is called F. anyhelp?

tizerist
30-12-06, 01:19
hmmm, not sure, but i think your CD drive should be letter "D".
your not trying it from some sort of "virtual drive" are you?

go to "my computer" and see if "D" shows up on that screen.

aussie500
30-12-06, 01:22
Disc must be in the drive with the lowest letter, either put it in the other drive, or if the other drive is a virtual drive rename your drives so the real one is D

Leo_Legend
30-12-06, 02:14
Disc must be in the drive with the lowest letter, either put it in the other drive, or if the other drive is a virtual drive rename your drives so the real one is D

Ok, how do I rename a drive?

Simulation
30-12-06, 10:13
Moving to tech Support

Bokkie
30-12-06, 11:23
If you have more than one CD/DVD drives, the drive with the lower letter should be used. If you have just one CD/DVD drive, it doesn't matter.

Joseph
30-12-06, 11:48
It will only load the disc fro the D drive, but my disc drive is called F. anyhelp?So, what makes you think that it will only load the disc from the D drive? Was there a message?

dox online
30-12-06, 12:11
it will work still or you can get a extra hard disk like ive got wich has a d:\ drive letter

Joseph
30-12-06, 12:20
it will work still or you can get a extra hard disk like ive got wich has a d:\ drive letter
Could you stop posting irrealistic comments in Tech Forum please? You're not helping anyone with it.