PDA

View Full Version : FAO: ALL MEMBERS - Anyone lose connection to our server momentarily?


tlr online
14-04-07, 14:59
FAO: ALL MEMBERS - Anyone lose connection to our server momentarily?

Hyper_Crazy
14-04-07, 14:59
Nope, why do you ask?

Hybrid Soldier
14-04-07, 15:00
Everythings fine right now.

*waits for something to happen now*

Lew
14-04-07, 15:00
No.... I was watching a LONG video of the new 360 update so I wouldn't know. Hmmm

george_croft
14-04-07, 15:00
Not me :wve:

dark_angel_7
14-04-07, 15:02
I had a message saying 'loading Balance. Please try again in 60 Seconds.' I don't know if thats any help but thats what came up for me.

Pipolinne
14-04-07, 15:02
No,not here .

Tthe Spirit
14-04-07, 15:05
The Load Balance Box appeared a moment ago, but i have been working again and it didnt happen again...

CuteKittenlol
14-04-07, 15:18
Nothing...Not even a Load Balance.

Angelus
14-04-07, 15:57
For the past couple of days, I've been getting the "Internet Explorer cannot find the webpage...." on here. It's just this site, and it happens randomly.

xcrushterx
14-04-07, 15:59
It happens occasionaly to me. I get "Internet explorer can't display the page"

It bugs me :o

Sedge
14-04-07, 16:06
Use Firefox! :ton:

Nope, no problems here. :D

laralauraxxx
14-04-07, 16:07
over the past couple of days literally i've had load balancing like 3 times an hour it's soo annoying :( is that normal ?

Mr.Burns
14-04-07, 16:08
No problems so far.

jackles
14-04-07, 16:09
I couldn't post earlier because it kept coming up with the can't display thingy..i had to reload my pages.

amlai
14-04-07, 16:12
So far...nop

Thorir
14-04-07, 16:12
Only a load balance. Everything else fine.

Clara [CA]
14-04-07, 16:33
Nothing here either. Everything is working fine :)

luckygchi
14-04-07, 16:38
i get The Load Balance Box usually at least once a day

star girl
14-04-07, 17:34
Nope, not even a load balance.. Why, what happened? :confused:

dream raider
14-04-07, 17:40
Nothing wrong here. Only before I had load balancing but things are okay now.

dox online
14-04-07, 17:41
No. Not for this matter. Other matters like two things going on at the same time.

AmericanAssassin
14-04-07, 17:53
For the past couple of days, I've been getting the "Internet Explorer cannot find the webpage...." on here. It's just this site, and it happens randomly.

Me too. It's quite irritating. I wonder why it's so random and why it only happens to some of us...

Anajrob
14-04-07, 18:08
I had a message saying 'loading Balance. Please try again in 60 Seconds.' I don't know if thats any help but thats what came up for me.

That happens to me all the time, I don't know why :confused: