www.tombraiderforums.com

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Modding > Tomb Raider Level Editor > Software Development

Reply
 
Thread Tools
Old Yesterday, 19:49   #641
LaraCablara
Professor
 
LaraCablara's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,958
Default

Random question, since objects can now be moved around freely within a square, does this mean that Lara can now pick up objects and pull switches that are not directly in the center of a square ?
LaraCablara is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 19:52   #642
Dustie
Relic Hunter
 
Dustie's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Poland
Posts: 6,657
Default

Hah, there was actually a discussion about what happens if you place a switch or lever in the middle between 2 squares - where do you put the trigger then? And what happens if the trigger is on either of the squares only? I can't remember what the conclusion was, but I bet there's a catch and it isn't as pretty as it could seem.

For statics it's obviously not a problem, but with interactive objects, you can imagine things might go a bit odd.
Dustie is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 20:44   #643
Caesum
Tomb Raider
 
Caesum's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Poland, Warsaw Gender: Male
Posts: 10,562
Default

I once moved a SARCOPHAGUS slot in the middle of two squares through TRNG scripts and it worked surprisingly well.
Caesum is online now   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 12:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.