www.tombraiderforums.com

Go Back   www.tombraiderforums.com > Digital Experience > Lara Croft and Tomb Raider on iOS, Android and Windows Phone

Reply
 
Thread Tools
Old 17-10-16, 10:46   #1961
CheshireBitch
Archaeologist
 
CheshireBitch's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,149
Default

Quote:
Originally Posted by trfansince96 View Post
I lost interest when literally the only way to upgrade is to spend money. I'm a person who likes to upgrade everything in a game but in order to do that with this game, without spending tons of money, is to literally play this game all day long, everyday, for years. I'm exaggerating, yes, but it's ridiculous they way they set this up.

This is not true. I have upgraded everything without paying for my gems. I played from January 2016 till August 2016. It's possible.

But I agree they ask for too much gems and the upgrades are not big enough each time.
CheshireBitch is offline   Reply With Quote
Old 17-10-16, 14:56   #1962
Dennis's Mom
Moderator
 
Dennis's Mom's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Houston Area
Posts: 12,352
Default

I spent money, but they were having a great sale on gems. I think I upgraded the shotgun and clue finder. They make the biggest difference IMO.

Just keep mining endless levels for coins so you can stock up on ammo and health. I found the desert to be the easiest level for that--after I got the timing right on the triple spinning spike pillars.
__________________
You don't have to type up every errant thought that goes through your head. Post wisely.
Dennis's Mom is offline   Reply With Quote
Old 18-10-16, 09:48   #1963
dcw123
Professor
 
dcw123's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: England, UK Gender:Male
Posts: 4,580
Default

Quote:
Originally Posted by Dennis's Mom View Post
I spent money, but they were having a great sale on gems. I think I upgraded the shotgun and clue finder. They make the biggest difference IMO.

Just keep mining endless levels for coins so you can stock up on ammo and health. I found the desert to be the easiest level for that--after I got the timing right on the triple spinning spike pillars.
I found the shotgun completely useless (taking like 4 shots to kill one enemy on the Jungle level) I tend to just use pistols (upgrades max by coins only, Lv 6 I think) and the Crossbow. Uzi's are pretty **** too lol
__________________
"THIS IS TOTAL ... BAGUETTE!." - Gumball Watterson
dcw123 is offline   Reply With Quote
Old 18-10-16, 13:37   #1964
Dennis's Mom
Moderator
 
Dennis's Mom's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Houston Area
Posts: 12,352
Default

Shotgun was my go to weapon for boss fights. The Manticore was ridiculously easy with it, and since I was mining for gems, that was the point.

I think the enemies are way too overpowered on the jungle level. I don't play it.
__________________
You don't have to type up every errant thought that goes through your head. Post wisely.
Dennis's Mom is offline   Reply With Quote
Old 26-10-16, 07:39   #1965
lcroft_lc
Tomb Raider
 
lcroft_lc's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Bangladesh, Age:29 Gender: Male
Posts: 14,991
Default

Guys. I have to hard reset my android phone. Now before I do, how can I backup my progress?
__________________
Facebook/Twitter/YouTube/Steam id: ShaikhSiddiky
lcroft_lc is offline   Reply With Quote
Old 26-10-16, 18:33   #1966
dylan_croft
Historian
 
dylan_croft's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: My laptop
Posts: 325
Default

Quote:
Originally Posted by lcroft_lc View Post
Guys. I have to hard reset my android phone. Now before I do, how can I backup my progress?
Go to all files > android > data > look for com.squareenix.relicrun then open it > files > then you will see a file named progress copy it and save it in a safe place .

I hope I helped you
__________________
Tomb Raider and Lara Croft I cant imagine my life without them
dylan_croft is offline   Reply With Quote
Old 26-10-16, 19:52   #1967
lcroft_lc
Tomb Raider
 
lcroft_lc's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Bangladesh, Age:29 Gender: Male
Posts: 14,991
Default

Quote:
Originally Posted by dylan_croft View Post
Go to all files > android > data > look for com.squareenix.relicrun then open it > files > then you will see a file named progress copy it and save it in a safe place .

I hope I helped you
Thank you.

But I had to reset the phone few hours ago. Before I did that, I downloaded an app from the store named App Backup & Restore. I backup my Relic Run files.

Now after the reset I downloaded the game again. But haven't applied the restore files option yet. I will let you guys know whether it works or not.
__________________
Facebook/Twitter/YouTube/Steam id: ShaikhSiddiky
lcroft_lc is offline   Reply With Quote
Old 07-01-17, 01:02   #1968
LateRaider
Archaeologist
 
LateRaider's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: USA
Posts: 1,021
Default

Hi everyone, I'm trying to play Relic Run on a brand new ASUS ZenPad C 7.0 (Z170C) and it gets stuck at the "Loading 100%" screen. I can hear the mission start music, but it just never loads until it tells me that it's no longer responding. Does anyone have any idea what's going on?
__________________
A survivor is born.
LateRaider is offline   Reply With Quote
Old 14-02-17, 21:17   #1969
HRHCroft
Explorer
 
HRHCroft's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: UK
Posts: 631
Default

I've quickly become obsessed with 'Relic Run' after finally downloading it; it's addictive and a fun way to indulge in some old-skool(ish) style "T.R" action.

I have a little question regarding the parkour tricks she does to evade obstacles: when you have a ground-level one that has to be leaped over, should you always swipe UP? I've noticed sometimes she leaps or somersaults like you can make her do at any point, but sometimes she does a cool front handspring flip... I was wondering if it just happens at random or if there's a way to control her move set?
HRHCroft is offline   Reply With Quote
Old 14-02-17, 21:22   #1970
Ward Dragon
Moderator
 
Ward Dragon's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Temeria ♀
Posts: 39,376
Default

Quote:
Originally Posted by HRHCroft View Post
I was wondering if it just happens at random or if there's a way to control her move set?
I think it has to do with your timing and if you time it perfectly she does the fancy move. At least, that was the feeling I got when I played it, but maybe it is random after all.
__________________
We all make choices. But in the end, our choices make us. ―Andrew Ryan (BioShock)
Ward Dragon is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 09:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.