www.tombraiderforums.com

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Modding > Tomb Raider Modding

Reply
 
Thread Tools
Old 11-01-17, 17:48   #1
EzCzzn
Hobbyist
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 1
Default XNALara Pose Import Glitch. Please help!!

http://imgur.com/lYtxz2q

Just recently got found this program, and I'm loving every minute of it. However, I recently ran into a glitch.

Every time I try and import a pose for my Lara model, the model acts up all glitchy as you can see in the link. This has never happened before in my previous Windows 7. I'm running a Windows 10, if that helps.

I would greatly appreciate any help & suggestions you guys might point out.

Thank you very much!
EzCzzn is offline   Reply With Quote
Old 11-01-17, 19:01   #2
Ramoram
Hobbyist
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 46
Default

I had that problem too. It's because of the Intel HD Graphics that is messing up with Windows 10. If you have Nvidia graphics card Go to Nvidia Control panel, add that program to Nvidia and change the graphics gpu settings to Nvidia. DONE!!!! OR change it any other graphics card you have in your system.
Ramoram is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 11:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.