www.tombraiderforums.com

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Modding > Tomb Raider Level Editor

Reply
 
Thread Tools
Old 26-08-16, 00:20   #1
kabal
Hobbyist
 
kabal's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: House
Posts: 52
Question How to fill a room with water using a switch?

I want to know how to fill a room with water after I pull a switch/lever. Does somebody know how to do that? Thanks
kabal is offline   Reply With Quote
Old 26-08-16, 00:24   #2
SrDanielPonces
Relic Hunter
 
SrDanielPonces's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Portugal
Posts: 6,353
Default

flipmap
__________________
don't blame yourself - blame me instead
SrDanielPonces is offline   Reply With Quote
Old 26-08-16, 00:39   #3
Zreen001
Archaeologist
 
Zreen001's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Kansas
Posts: 2,050
Default

Various ways, flipmap is one way, another is to use a flipeffect that changes the type of room using "Room. Set the <&>room as (E)type of room", which you can make multiple things happen to that room but that's more for NGLE.

By the way, the tutorial subforum isn't for asking questions, this needs to be moved by a mod to either its own thread or merged with the open trle/ngle questions thread.
__________________
College Undergrad studying Film Score and Screenplay. TR Fanatic.
Zreen001 is offline   Reply With Quote
Old 26-08-16, 07:24   #4
Tombraiderplay
Archaeologist
 
Tombraiderplay's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Rosewood
Posts: 1,238
Default

You shouldn't have posted in the tutorials section -_-

But yes with flipmaps
__________________
Take a Hint.
Tombraiderplay is offline   Reply With Quote
Old 26-08-16, 09:39   #5
AkyV
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Hungary
Posts: 2,253
Exclamation

It is not a tutorial.
AkyV is offline   Reply With Quote
Old 27-08-16, 02:24   #6
kabal
Hobbyist
 
kabal's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: House
Posts: 52
Red face

Well, thanks for helping me. I'm also very sorry and ashamed for posting this into the wrong forum. I'm deleting it right now!
kabal is offline   Reply With Quote
Old 27-08-16, 02:53   #7
SrDanielPonces
Relic Hunter
 
SrDanielPonces's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Portugal
Posts: 6,353
Default

Quote:
Originally Posted by kabal View Post
Well, thanks for helping me. I'm also very sorry and ashamed for posting this into the wrong forum. I'm deleting it right now!
lol u better be
__________________
don't blame yourself - blame me instead
SrDanielPonces is offline   Reply With Quote
Old 27-08-16, 03:11   #8
Raider99
Professor
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 4,568
Default

^ Heeey, that's not nice.

Nothing to be ashamed of, happens to everyone, I think I made the same mistake too.
I'm afraid you can't delete it, only a Moderator can.
Raider99 is offline   Reply With Quote
Old 27-08-16, 03:28   #9
SrDanielPonces
Relic Hunter
 
SrDanielPonces's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Portugal
Posts: 6,353
Default

it's just weird lol "i'm ashamed because i made a thread in the wrong section" sounds a bit too much
__________________
don't blame yourself - blame me instead
SrDanielPonces is offline   Reply With Quote
Old 27-08-16, 09:28   #10
AkyV
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Hungary
Posts: 2,253
Default

No need to delete it, I've already moved it to the right forum.
AkyV is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 21:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.