www.tombraiderforums.com

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Modding > Tomb Raider Modding > XNALara

Reply
 
Thread Tools
Old 20-02-09, 21:34   #11
Rivendell
Legend
 
Rivendell's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: The Misty Mountains ♂
Posts: 39,154
Default

Wonderful Dusan, keep up the great work!
Rivendell is offline   Reply With Quote
Old 20-02-09, 21:34   #12
KC Mraz
Relic Hunter
 
KC Mraz's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Cancun, Mexico
Posts: 8,149
Default

Quote:
Originally Posted by laralover_07 View Post
OMG WIN!!

Sadly, my PC is very old. Too old to run Underworld. So I can't use it. My laptop might handle it, but I don't have Underworld on PC. Can I still use it?
Yes. I don't have Underworld installed and it worked perfectly. You just to have installed the .NET and the XNA frameworks from the OP.
KC Mraz is offline   Reply With Quote
Old 20-02-09, 21:35   #13
toxicraider
Relic Hunter
 
toxicraider's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 8,979
Default

Wow thanks so much
Does it let you export the pose?
__________________
We, the people, are idiots. Please, for pity's sake, ignore us more often.
toxicraider is offline   Reply With Quote
Old 20-02-09, 21:35   #14
tomblover
Tomb Raider
 
tomblover's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Sweden
Posts: 23,439
Default

Oh my fudging gawd.
__________________
"Once you've seen death naked, you just can't leave her."
tomblover is offline   Reply With Quote
Old 20-02-09, 21:37   #15
Rivendell
Legend
 
Rivendell's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: The Misty Mountains ♂
Posts: 39,154
Default

Quote:
Originally Posted by toxicraider View Post
Wow thanks so much
Does it let you export the pose?
Good question, I wonder if you can take the model+textures+bones into 3dsMax?
Rivendell is offline   Reply With Quote
Old 20-02-09, 21:37   #16
tomblover
Tomb Raider
 
tomblover's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Sweden
Posts: 23,439
Default

BTW, can I move Lara's body directly or do I have to use the sliders? Sliders are annoying.
__________________
"Once you've seen death naked, you just can't leave her."
tomblover is offline   Reply With Quote
Old 20-02-09, 21:50   #17
LaraCroftRox
Archaeologist
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,195
Default

It says the setup failed when installing Microsoft.NET Framework
__________________
Don't Trust, Don't Fear, Don't Ask.

Last edited by LaraCroftRox; 20-02-09 at 22:11.
LaraCroftRox is offline   Reply With Quote
Old 20-02-09, 22:00   #18
woody543
Professor
 
woody543's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Manchester, England Xbox Gamertag: Woody 543 Gender: Male
Posts: 2,571
Default

Quote:
Originally Posted by LaraCroftRox View Post
It says the setup failed when installing Microsoft.NET Framework
same here

i really want to use it.
__________________
You're incredibly round, and ill smelling, please remove your offensive presence
woody543 is offline   Reply With Quote
Old 20-02-09, 22:02   #19
warior
Hobbyist
 
Join Date: May 2006
Posts: 64
Default

wow, Dusan you're the man

works great on my laptop who has only pixel shader 2 video support

btw, have same as KC Mraz issue - running on winXP with 115% custom fonts settings:
warior is offline   Reply With Quote
Old 20-02-09, 22:02   #20
toxicraider
Relic Hunter
 
toxicraider's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 8,979
Default

Quote:
Originally Posted by Rivendell View Post
Good question, I wonder if you can take the model+textures+bones into 3dsMax?
So many rendering possibilies!
Any chance of an anniversary/legend one?
__________________
We, the people, are idiots. Please, for pity's sake, ignore us more often.

Last edited by toxicraider; 20-02-09 at 22:04.
toxicraider is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 14:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.