www.tombraiderforums.com

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Modding > Tomb Raider Level Editor

Reply
 
Thread Tools
Old 14-06-18, 10:21   #18061
LoreRaider
Explorer
 
LoreRaider's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Italy
Posts: 771
Default

^ Here
__________________
"Everybody lies. No exceptions."
LoreRaider is offline   Reply With Quote
Old 14-06-18, 10:27   #18062
TombGuardian
Archaeologist
 
TombGuardian's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Italy
Posts: 1,609
Default

Quote:
Originally Posted by LoreRaider View Post
Ohhh already have it then :/ but still can't find the autoremap button
TombGuardian is offline   Reply With Quote
Old 14-06-18, 18:33   #18063
Baslakor
Explorer
 
Join Date: Jan 2006
Location: Berkel, Netherlands
Posts: 662
Default

Hey people!

Quick question. I'm making an object in Metasequoia4, save as .dfx and open in Strpix3 to add some textures. I can only save as .wad though, but when I want to open in Wadmerger, it is asking for .was instead.

How do I get this finished object back in Wadmerger?

Thanks in advance!!!

Bas
Baslakor is offline   Reply With Quote
Old 14-06-18, 18:39   #18064
Craig Michaels
Explorer
 
Craig Michaels's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Berkeley, California
Posts: 950
Default

Quote:
Originally Posted by Baslakor View Post
Hey people!

Quick question. I'm making an object in Metasequoia4, save as .dfx and open in Strpix3 to add some textures. I can only save as .wad though, but when I want to open in Wadmerger, it is asking for .was instead.

How do I get this finished object back in Wadmerger?

Thanks in advance!!!

Bas
^ make a backup of your original files, and then when you're done working in Strpix, save it as the same name as the whole set you're working from.

There may be some other way but this is what I've been doing.
__________________
archaeologist in Berkeley
Craig Michaels is offline   Reply With Quote
Old 14-06-18, 19:53   #18065
Titak
Moderator
 
Titak's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Drenthe, The Netherlands
Posts: 31,265
Default

I always make an objects wad with WADMerger (New Wad) and then use that for object editing. You will get both the .wad and the .was files by savign a new wad with WADMerger.

Once I'm done with an object I copy it to the levelwad using WADMerger.
__________________
If it walks like a duck and if it quacks like a duck, it is a duck.
Titak is offline   Reply With Quote
Old 14-06-18, 19:59   #18066
SrDanielPonces
Relic Hunter
 
SrDanielPonces's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Portugal
Posts: 8,126
Default

quick question: can we change switch_type mesh using meshwaps? (I want to change the mesh after some events)
__________________
a
SrDanielPonces is offline   Reply With Quote
Old 14-06-18, 20:01   #18067
Titak
Moderator
 
Titak's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Drenthe, The Netherlands
Posts: 31,265
Default

I wouldn't know why not.

Actually, I did this in one of the MoA part 2 levels. It's been a while, but it is a switch that changes from non-working to working by adding a green button to it.
I think it was the actual switch object that I mesh-swapped.
__________________
If it walks like a duck and if it quacks like a duck, it is a duck.
Titak is offline   Reply With Quote
Old 14-06-18, 20:52   #18068
Craig Michaels
Explorer
 
Craig Michaels's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Berkeley, California
Posts: 950
Default

Has there ever been a high quality bear enemy released?
__________________
archaeologist in Berkeley
Craig Michaels is offline   Reply With Quote
Old 14-06-18, 20:58   #18069
sampiza
Historian
 
sampiza's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Brazil
Posts: 371
Default

How can i do a switch or a button that can't be activated again after being already triggered?
sampiza is offline   Reply With Quote
Old 14-06-18, 21:00   #18070
Craig Michaels
Explorer
 
Craig Michaels's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Berkeley, California
Posts: 950
Default

Quote:
Originally Posted by sampiza View Post
How can i do a switch or a button that can't be activated again after being already triggered?
^ I believe you can set it to "One Shot." Is that what you mean?
__________________
archaeologist in Berkeley
Craig Michaels is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 05:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.