www.tombraiderforums.com

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Modding > Tomb Raider Level Editor

Reply
 
Thread Tools
Old Yesterday, 17:40   #1
Feder
Hobbyist
 
Join Date: Jul 2017
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 24
Exclamation Tr1 custom level for windows 10

Hello wise people of TRF I come to you in need of help once again

I was just finishing a TR1 level I've been working on, but I realized that the DOSBOX package for a single level doesn't work on windows 10. So if I upload it with that package many people won't be able to play the game I've been looking for a patch or update on the "Tomb Raider I" section of this forum but all the updates requieres to install the whole game and some other patches.

Is there a no-cd package to run just one single level, compatible with windows 10?
Feder is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 17:52   #2
Titak
Moderator
 
Titak's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Drenthe, The Netherlands
Posts: 29,656
Default

My goodness...
I just tried a level by The Vragrant which used to run fine before I upgraded to Win10, and indeed, I now get a message saying that the app can't be run on my computer.

I hope there's a fix for this.
__________________
If it walks like a duck and if it quacks like a duck, it is a duck.
Titak is online now   Reply With Quote
Old Yesterday, 19:25   #3
Dustie
Relic Hunter
 
Dustie's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Poland
Posts: 6,833
Default

So Dosbox doesn't work in Windows 10?
Dustie is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 20:01   #4
Danath
Explorer
 
Danath's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Barcelona, Spain
Posts: 744
Exclamation

Hello Feder.

I did a search for dosbox in windows 10 and i have found something that might help! Look here, first answer: Microsoft Support

Basically, it involves using a SVN version of Dosbox instead of regular 0.73/74.
__________________
You can leave tomorrow. Are you busy tomorrow? :3
Danath is online now   Reply With Quote
Old Yesterday, 20:03   #5
LoreRaider
Explorer
 
LoreRaider's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Italy
Posts: 522
Default

It works, since I have my old TR1 and TR1 Gold setup on here
Before running tomb.exe, I added to the script of dosxob to run setup.exe, in this way it works for me
I remember one guy on trle.net doing a package using TombATI patch for a level, saying that he was going to do it for every TR1 level, I tried some with the same patch but they doesn't work, they crash
__________________
"Don't be surprised if one day, I'm just out of here"
LoreRaider is offline   Reply With Quote
Old Today, 03:25   #6
Feder
Hobbyist
 
Join Date: Jul 2017
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 24
Default

Thanks Danath I'll give it a try and see if it works. I have to find a way to make it playable from download, without forcing the player to install patches.

Quote:
Originally Posted by LoreRaider View Post
It works, since I have my old TR1 and TR1 Gold setup on here
Before running tomb.exe, I added to the script of dosxob to run setup.exe, in this way it works for me
I remember one guy on trle.net doing a package using TombATI patch for a level, saying that he was going to do it for every TR1 level, I tried some with the same patch but they doesn't work, they crash
So you managed to make it work but not for custom levels?
Feder is offline   Reply With Quote
Old Today, 12:37   #7
LoreRaider
Explorer
 
LoreRaider's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Italy
Posts: 522
Default

I didn't lose a lot of time on it for the TombATI patch, I will try with DosBox for now
__________________
"Don't be surprised if one day, I'm just out of here"
LoreRaider is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 20:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.