www.tombraiderforums.com  

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Modding > Tomb Raider Level Editor > Next Gen Tomb Raider Level Editor

Reply
 
Thread Tools
Old 04-09-09, 15:08   #1
ersel
Historian
 
ersel's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Austria/Vienna
Posts: 433
Default giving error massage

i can open my level but when i press esc,ngle giving error.what can i do?

Sorry my bad english

Please help me

Last edited by ersel; 04-09-09 at 16:06.
ersel is offline   Reply With Quote
Old 04-09-09, 16:22   #2
Titak
Moderator
 
Titak's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Drenthe, The Netherlands
Posts: 24,440
Default

Is that happening in the RoomEditor? Or does it happen ingame?
Or... a bit more details will help us help you better.

Also, make sure you have the latest TRNG files installed correctly.
The game should not crash when you press esc.
__________________
If it walks like a duck and if it quacks like a duck, it is a duck.
Titak is offline   Reply With Quote
Old 04-09-09, 17:03   #3
ersel
Historian
 
ersel's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Austria/Vienna
Posts: 433
Default

error is happening in game.
error was not previously.Was once again but improved.
and again failed.

anyway

Last edited by ersel; 05-09-09 at 10:55.
ersel is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 14:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.