www.tombraiderforums.com

Go Back   www.tombraiderforums.com > Community Forums > Technical Support

Reply
 
Thread Tools
Old 09-12-06, 15:37   #1
raiderfun
Tomb Raider
 
raiderfun's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 13,997
Default I bought Win Vista RC1 today

Hello joseph and all the team
I bought today vista RC1 , but i must convince my dad to install it , can anyone give me hints or something good to let it install

I read this and it's seems be interesting , but i want to tell him something instead of telling him to read it

One question : Does vista contain IE7 ?
raiderfun is offline   Reply With Quote
Old 09-12-06, 15:49   #2
Joseph
Junior Member
 
Joseph's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Netherlands
Posts: 29,553
Default

Why did you buy it???
  1. It is a release candidate, version 1, it had installation problems on many machines (including mine), fixed in RC2 (which i have running atm).
  2. it was freely distributed. Every cent you payed was a waste.
  3. It contains several incompatibility issues and bugs (i don't know the details, but read about them)
  4. It will be useless without a valid serial, which you must have obtained from Microsoft. Illegal serials are blocked, validation is checked every now and then automatically.
For these reasons, i can't think of a reason to install it.

Yes, it incorporates IE7.
Joseph is offline   Reply With Quote
Old 09-12-06, 16:05   #3
raiderfun
Tomb Raider
 
raiderfun's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 13,997
Default

WHAT !!!!!!
That's mean i should return it to them ?????

But can't i upload it or something like that ?
raiderfun is offline   Reply With Quote
Old 09-12-06, 16:27   #4
Captain Mazda
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Mississauga, Ontario, Canada
Posts: 918
Default

lol, Vista isn't even out on the market yet and won't be for at least another month. I'd like to inquire where you bought it from. You do realize Microsoft can now sue the living hell out of the retailer?
Captain Mazda is offline   Reply With Quote
Old 09-12-06, 16:29   #5
Joseph
Junior Member
 
Joseph's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Netherlands
Posts: 29,553
Default

"upload it "??? To where????

Raiderfun, i would say: just try to install it. Do you have a serial with it? If it fails once, there is no need to retry because it will fail next time as well, then remember i warned you.
Joseph is offline   Reply With Quote
Old 09-12-06, 16:31   #6
Joseph
Junior Member
 
Joseph's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Netherlands
Posts: 29,553
Default

Quote:
Originally Posted by Captain Mazda View Post
lol, Vista isn't even out on the market yet and won't be for at least another month. I'd like to inquire where you bought it from. You do realize Microsoft can now sue the living hell out of the retailer?
RC1 is Release Candidate 1. You can burn it, i can burn it (we probably all did LOL). Any 'retailer' trying to sell the freely released RC1 is just trying to win a few bucks for free.
Joseph is offline   Reply With Quote
Old 09-12-06, 16:37   #7
jamieoliver22
Technical Cheese
 
jamieoliver22's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: My own little world
Posts: 8,494
Default

Yeah, it is free anyway. Plus, RC2 is a better version than RC1.
__________________
I love cheese =]
jamieoliver22 is offline   Reply With Quote
Old 09-12-06, 16:45   #8
Joseph
Junior Member
 
Joseph's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Netherlands
Posts: 29,553
Default

Yes, that's what i'm saying. RC2 is the one to go with, untill the official release end of January 2007. Release of RC2 has long ago stopped already. Who wasn't there in time, just doesn't have it. But so what, in less than 2 months you can buy the official version that is not even a candidate but the real deal!
Joseph is offline   Reply With Quote
Old 09-12-06, 17:14   #9
raiderfun
Tomb Raider
 
raiderfun's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 13,997
Default

Yes i have it jo

But the problem is that when i tried to launch it , they said your system has only 256 Mb of Ram it should have 512 or more !!!!!
raiderfun is offline   Reply With Quote
Old 09-12-06, 17:18   #10
Simulation
Relic Hunter
 
Simulation's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: London, England
Posts: 5,871
Default

If you do install RC1, it is only for testing purposes. You will have to remove it soon because it is an unsupported version.
Simulation is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 20:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.