www.tombraiderforums.com

www.tombraiderforums.com (https://www.tombraiderforums.com/index.php)
-   XNALara (https://www.tombraiderforums.com/forumdisplay.php?f=52)
-   -   XNALara Help & Resources (https://www.tombraiderforums.com/showthread.php?t=179585)

rexil 11-05-12 13:16

last edited... lol

fullmoon 11-05-12 13:20

Quote:

Originally Posted by Runa (Post 6162095)
If I split meshes even more, I have a new error message:

Could not load OBJ file.
Face has an unsupported number of vertices(line 75761)
. :hea:

I got that error with some very hq objects I downloaded,I had to use the poly reducer...

Blue Knight 11-05-12 20:17

I'm having more issues with my model, some of the it's parts aren't connecting like they should be, I weight painted it but it only goes down alittle and not enough for it to be in the right position. what should I do?

http://img152.imageshack.us/img152/1...rorexample.png

rexil 11-05-12 20:21

Quote:

Originally Posted by Blue Knight (Post 6162712)
I'm having more issues with my model, some of the it's parts aren't connecting like they should be, I weight painted it but it only goes down alittle and not enough for it to be in the right position. what should I do?

[IMG]http://img152.imageshack.us/img152/1669/modelerrorexample.png[/IMG

check if it doesn't have weights from root bones.

Blue Knight 11-05-12 21:18

It doesn't seem to have any weights from root bones

XNAaraL 12-05-12 17:49

vertices and faces < 32k
 
Quote:

Originally Posted by Runa (Post 6161983)
I usually meet this problem where there is something wrong in render groups, but this usually when I manually edit the mesh.ascii file and forget to add something or modify numbers in group textures.

By the way, about my problem with the enviroment, I was able to export the obj and load it correctly thanks to the screen of the thread you (XNAaraL) linked to me. Sadly the problem is the same as before and I removed tones of vertices:

[IMG]http://i46.************/2py5d3t.jpg[/IMG]

:(

Better?
http://image.noelshack.com/fichiers/...MC_Fortuna.jpg

http://image.noelshack.com/fichiers/...844862-wip.jpg

Runa 12-05-12 18:02

Yeah it's good now. Can you explain how did you fix it? So that maybe I could do the same thing with the other Enviroments with the same problem..

XNAaraL 12-05-12 18:04

Quote:

Originally Posted by Runa (Post 6164343)
Yeah it's good now. Can you explain how did you fix it? So that maybe I could do the same thing with the other Enviroments with the same problem..

Sure I can do this. But you know, this is the wrong thread. I like to keep all tutourials in the same thread ;)

vanillah 13-05-12 07:12

I'm kinda lost where I should post questions about mods but I am having this error trying to export a model from blender. It really needs to be smoothed out so I did that but when I go to export it I get this error.

rootBone=armature.bones.values<>[0]
Index Error:List index out of range

I searched through the site hoping I could figure this out but I couldnt find anything thanks for your help.

XNAaraL 13-05-12 13:57

Quote:

Originally Posted by vanillah (Post 6165260)
I'm kinda lost where I should post questions about mods but I am having this error trying to export a model from blender. It really needs to be smoothed out so I did that but when I go to export it I get this error.

rootBone=armature.bones.values<>[0]
Index Error:List index out of range

I searched through the site hoping I could figure this out but I couldnt find anything thanks for your help.

http://www.tombraiderforums.com/show...54890&page=288

http://www.tombraiderforums.com/show...postcount=8351

BTW: A screenshot of the error message is very helpful.

My google search string: http://lmgtfy.com/?q=tombraiderforum...x+out+of+range


All times are GMT. The time now is 00:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.