www.tombraiderforums.com

www.tombraiderforums.com (https://www.tombraiderforums.com/index.php)
-   Tomb Editor (https://www.tombraiderforums.com/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Tomb Editor 1.2.8 released (https://www.tombraiderforums.com/showthread.php?t=223576)

CelticGuard 25-10-19 00:48

Hey guys, I created a blank project in TombIDE and a blank level, tried to compile the script file but I'm getting this:

https://i.imgur.com/K04YiOS.png

Can someone walking me through basic project setup in TombIDE? Is there something I'm missing?

Congratulations on the release though! I was already so blown away by 1.2.7, I'm absolutely thrilled about this new version of TE.

KyleCroft 25-10-19 01:15

I have that same issue as well!

Edit: referring to my last post, I went back to all original animations and removed all scripting, so Lara is in her inert state, and still when I start to run there’s a 1/2 delay, and when she stops running she slides forward nearly an entire square. Why would this be?

Nickelony 25-10-19 05:09

Quote:

Originally Posted by CelticGuard (Post 8143756)
Hey guys, I created a blank project in TombIDE and a blank level, tried to compile the script file but I'm getting this:

https://i.imgur.com/K04YiOS.png

Can someone walking me through basic project setup in TombIDE? Is there something I'm missing?

Congratulations on the release though! I was already so blown away by 1.2.7, I'm absolutely thrilled about this new version of TE.

Redownload the latest 1.2.8 zip file. It was an issue and it has been fixed.

MontyTRC 25-10-19 05:25

Just tested and it works. Eventually at first launch NG_Center will ask you the TRLE directory. Just use {Your TE directory}\NGC\VGE.

Nickelony 25-10-19 05:54

Quote:

Originally Posted by MontyTRC (Post 8143796)
Just tested and it works. Eventually at first launch NG_Center will ask you the TRLE directory. Just use {Your TE directory}\NGC\VGE.

Nooo, do not launch NG_Center directly from the .exe file, always through TombIDE. x)

TokyoSU 25-10-19 09:46

Lara running is completly broken with this version :x
i cant roll, jump when running !

vasatomb 25-10-19 10:39

Quote:

Originally Posted by TokyoSU (Post 8143837)
Lara running is completly broken with this version :x
i cant roll, jump when running !

I took as a basis wad from "2018_Back To Basics_Space", added the animation which is necessary to me, corrected sounds and everything works. Lara's animation is fully working.
but until I got to it, spent 10 hours of time.

vasatomb 25-10-19 11:21

Quote:

Originally Posted by Nickelony (Post 8143795)
Redownload the latest 1.2.8 zip file. It was an issue and it has been fixed.

a very big difference in the weight of archives. no sounds folder.

TokyoSU 25-10-19 11:27

Quote:

Originally Posted by vasatomb (Post 8143847)
I took as a basis wad from "2018_Back To Basics_Space", added the animation which is necessary to me, corrected sounds and everything works. Lara's animation is fully working.
but until I got to it, spent 10 hours of time.

the original lara is bugged, i dont took "2018_Back To Basics_Space" one. :(

vasatomb 25-10-19 11:33

the "gizmo" in TE not work correctly as before in 1.2.7


All times are GMT. The time now is 16:42.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.