www.tombraiderforums.com

www.tombraiderforums.com (https://www.tombraiderforums.com/index.php)
-   Tomb Raider II (https://www.tombraiderforums.com/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Lara Croft: Visual Glitch on Polygons (https://www.tombraiderforums.com/showthread.php?t=224231)

KaptinCroft 01-04-20 19:30

Lara Croft: Visual Glitch on Polygons
 
Hello,

I have just encountered a problem that appears to only be recent on the Steam version of Tomb Raider II. For some reason, when I launch the game I'm always getting some weird white outlines on most of Lara's hair, almost looks as if there are gaps in the Polygons. The same applies to some other areas too.

https://twitter.com/wesleyfido/statu...42417949642752 : This tweet contains an image of the issue :)


If anyone has had similar experiences with this and/or has a solution to fix the issues it would be heavily appreciated.

Many Thanks,
KaptinCroft :):)

DVDSpike 01-04-20 20:07

I have no idea how to help but just to save time for the person that will, what version is this? Steam? GOG? SoldOut?

KaptinCroft 01-04-20 20:19

Steam Version. :):)

Kirishima 01-04-20 21:01

Are you using any form of anti-aliasing? That happened to me with anti-aliasing forced through dgvoodoo2.

KaptinCroft 01-04-20 21:09

Quote:

Originally Posted by Kirishima (Post 8182294)
Are you using any form of anti-aliasing? That happened to me with anti-aliasing forced through dgvoodoo2.

I just turned off anti-aliasing from my Graphics Driver and it worked like a charm. Thank you so so much! :D:D:D:D:D

ANoDE 24-04-20 14:15

Quote:

Originally Posted by KaptinCroft (Post 8182296)
I just turned off anti-aliasing from my Graphics Driver and it worked like a charm. Thank you so so much! :D:D:D:D:D

Hey,
I'm a little late to the party - but I just noticed I had the same problem when running the game through Arsunt's patch.

I played around with the settings a bit and found a mode that works for me in Nvidia Profile inspector.

The lines between the meshes appear as soon as "Multisampling" is enabled (such as 4x or 8xQ), it seems to work, when enabling "Supersampling" though - modes 4x4 and 32xS did not show any lines on the meshes for me. Maybe you can play around a bit in your driver's configuration to find a mode that enables Antialiasing but still doesn't give these weird glitches.


All times are GMT. The time now is 05:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.