www.tombraiderforums.com  

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Modding > Tomb Raider Level Editor > Tomb Editor

Reply
 
Thread Tools
Old 25-10-19, 00:48   #21
CelticGuard
Archaeologist
 
CelticGuard's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: India
Posts: 2,037
Question

Hey guys, I created a blank project in TombIDE and a blank level, tried to compile the script file but I'm getting this:



Can someone walking me through basic project setup in TombIDE? Is there something I'm missing?

Congratulations on the release though! I was already so blown away by 1.2.7, I'm absolutely thrilled about this new version of TE.
CelticGuard is offline   Reply With Quote
Old 25-10-19, 01:15   #22
KyleCroft
Professor
 
KyleCroft's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Canada
Posts: 2,790
Default

I have that same issue as well!

Edit: referring to my last post, I went back to all original animations and removed all scripting, so Lara is in her inert state, and still when I start to run there’s a 1/2 delay, and when she stops running she slides forward nearly an entire square. Why would this be?

Last edited by KyleCroft; 25-10-19 at 05:03.
KyleCroft is offline   Reply With Quote
Old 25-10-19, 05:09   #23
Nickelony
Hobbyist
 
Nickelony's Avatar
 
Join Date: Apr 2019
Location: Poland
Posts: 12
Default

Quote:
Originally Posted by CelticGuard View Post
Hey guys, I created a blank project in TombIDE and a blank level, tried to compile the script file but I'm getting this:



Can someone walking me through basic project setup in TombIDE? Is there something I'm missing?

Congratulations on the release though! I was already so blown away by 1.2.7, I'm absolutely thrilled about this new version of TE.
Redownload the latest 1.2.8 zip file. It was an issue and it has been fixed.
Nickelony is offline   Reply With Quote
Old 25-10-19, 05:25   #24
MontyTRC
Historian
 
MontyTRC's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Italy
Posts: 484
Default

Just tested and it works. Eventually at first launch NG_Center will ask you the TRLE directory. Just use {Your TE directory}\NGC\VGE.
__________________
Tomb Editor Main developer

Last edited by MontyTRC; 25-10-19 at 05:28.
MontyTRC is offline   Reply With Quote
Old 25-10-19, 05:54   #25
Nickelony
Hobbyist
 
Nickelony's Avatar
 
Join Date: Apr 2019
Location: Poland
Posts: 12
Default

Quote:
Originally Posted by MontyTRC View Post
Just tested and it works. Eventually at first launch NG_Center will ask you the TRLE directory. Just use {Your TE directory}\NGC\VGE.
Nooo, do not launch NG_Center directly from the .exe file, always through TombIDE. x)
Nickelony is offline   Reply With Quote
Old 25-10-19, 09:46   #26
TokyoSU
Historian
 
TokyoSU's Avatar
 
Join Date: Mar 2019
Location: France, Caen
Posts: 459
Default

Lara running is completly broken with this version :x
i cant roll, jump when running !
__________________
"Life is Dream, just a dream"
TokyoSU is offline   Reply With Quote
Old 25-10-19, 10:39   #27
vasatomb
Hobbyist
 
Join Date: Dec 2018
Location: Russia
Posts: 83
Default

Quote:
Originally Posted by TokyoSU View Post
Lara running is completly broken with this version :x
i cant roll, jump when running !
I took as a basis wad from "2018_Back To Basics_Space", added the animation which is necessary to me, corrected sounds and everything works. Lara's animation is fully working.
but until I got to it, spent 10 hours of time.

Last edited by vasatomb; 25-10-19 at 10:42.
vasatomb is offline   Reply With Quote
Old 25-10-19, 11:21   #28
vasatomb
Hobbyist
 
Join Date: Dec 2018
Location: Russia
Posts: 83
Default

Quote:
Originally Posted by Nickelony View Post
Redownload the latest 1.2.8 zip file. It was an issue and it has been fixed.
a very big difference in the weight of archives. no sounds folder.
vasatomb is offline   Reply With Quote
Old 25-10-19, 11:27   #29
TokyoSU
Historian
 
TokyoSU's Avatar
 
Join Date: Mar 2019
Location: France, Caen
Posts: 459
Default

Quote:
Originally Posted by vasatomb View Post
I took as a basis wad from "2018_Back To Basics_Space", added the animation which is necessary to me, corrected sounds and everything works. Lara's animation is fully working.
but until I got to it, spent 10 hours of time.
the original lara is bugged, i dont took "2018_Back To Basics_Space" one.
__________________
"Life is Dream, just a dream"
TokyoSU is offline   Reply With Quote
Old 25-10-19, 11:33   #30
vasatomb
Hobbyist
 
Join Date: Dec 2018
Location: Russia
Posts: 83
Default

the "gizmo" in TE not work correctly as before in 1.2.7
vasatomb is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 02:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.