www.tombraiderforums.com  

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Series > Tomb Raider Underworld

Reply
 
Thread Tools
Old 07-09-21, 17:58   #81
JOHN30011887
Historian
 
JOHN30011887's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: UK, SCOTLAND
Posts: 256
Default

^yup, thats what i think too, the emulator is almost perfect for me at least, just a line on left side of screen when using the upres x2 or x3, otherwise its perfect
__________________
I make Game Icons, Check my Profile page for info :D
JOHN30011887 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-21, 15:14   #82
Mek
Historian
 
Mek's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Poland, Warsaw
Posts: 460
Default

In my opinion, currently the best method to play the DLC is to just buy a used Xbox 360 (they are cheap nowadays) and play it on the console. You should be able to connect it to a contemporary TV with no problems as the console has an HDMI port. As regards the internet connectivity, it has an Ethernet port (for a wired link) and Wi-Fi so it can be connected to the internet easily too.
Mek is offline   Reply With Quote
Old 08-09-21, 19:27   #83
JAMJOOM
Historian
 
JAMJOOM's Avatar
 
Join Date: Mar 2020
Location: dubai
Posts: 260
Default

Quote:
Originally Posted by JOHN30011887 View Post
^yup, thats what i think too, the emulator is almost perfect for me at least, just a line on left side of screen when using the upres x2 or x3, otherwise its perfect
I don't think there is a better way. I don't know. No one ever talked about it
The emulator can also play it with a higher resolution


Quote:
Originally Posted by Mek View Post
In my opinion, currently the best method to play the DLC is to just buy a used Xbox 360 (they are cheap nowadays) and play it on the console. You should be able to connect it to a contemporary TV with no problems as the console has an HDMI port. As regards the internet connectivity, it has an Ethernet port (for a wired link) and Wi-Fi so it can be connected to the internet easily too.
I'm playing it now on Xbox One X
Oh my God the resolution did not exceed 480p
Although the console plays all the games perfectly
But this game looks very ugly
Texture filters are terrible
they said that the console can raises the resolution to 2160p
I never see that and Lara's new DLC costumes are always ruined in the normal levels
__________________
jamjoom

Last edited by JAMJOOM; 08-09-21 at 19:32.
JAMJOOM is offline   Reply With Quote
Old 08-09-21, 20:08   #84
JOHN30011887
Historian
 
JOHN30011887's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: UK, SCOTLAND
Posts: 256
Default

@jamjoom, in the xenia.config.toml file theres a line that says "draw_resolution_scale = 1" change it to a 2 or 3 if you have a good enough pc
__________________
I make Game Icons, Check my Profile page for info :D
JOHN30011887 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-21, 21:01   #85
Mek
Historian
 
Mek's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Poland, Warsaw
Posts: 460
Default

Quote:
Originally Posted by JAMJOOM View Post
I'm playing it now on Xbox One X
Oh my God the resolution did not exceed 480p
Although the console plays all the games perfectly
But this game looks very ugly
Texture filters are terrible
they said that the console can raises the resolution to 2160p
I never see that and Lara's new DLC costumes are always ruined in the normal levels
Are you saying Tomb Raider Underworld doesn't have at least 720p resolution on Xbox?
Mek is offline   Reply With Quote
Old 11-09-21, 06:29   #86
JAMJOOM
Historian
 
JAMJOOM's Avatar
 
Join Date: Mar 2020
Location: dubai
Posts: 260
Default good point

Quote:
Originally Posted by JOHN30011887 View Post
@jamjoom, in the xenia.config.toml file theres a line that says "draw_resolution_scale = 1" change it to a 2 or 3 if you have a good enough pc
Very cool, thanks for the info
Quote:
Originally Posted by Mek View Post
Are you saying Tomb Raider Underworld doesn't have at least 720p resolution on Xbox?
I may be wrong but that's how I really felt
__________________
jamjoom
JAMJOOM is offline   Reply With Quote
Old 06-04-22, 05:26   #87
TRExpertgamer
Inactive
 
Join Date: Mar 2018
Location: Home
Posts: 1,426
Default

Do any of you like the idea for Crystal Dynamics to port BTA & LS for the PC platform?
TRExpertgamer is offline   Reply With Quote
Old 06-04-22, 08:03   #88
michaeldt
Tomb Raider
 
michaeldt's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Australia, WA
Posts: 16,677
Default

No I hate it worst idea ever
__________________
"I keep touching things that i shouldn't, I can't help it" - atlanta73, 2014
michaeldt is offline   Reply With Quote
Old 08-04-22, 10:09   #89
Caesum
Tomb Raider
 
Caesum's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Poland, Warsaw Gender: Male
Posts: 11,984
Default

The best method is to play it on its native platform. Because of that I'm really glad CD is thinking about porting these DLCs to other places. They're really good, so every TR fan should be allowed to play it on preferred platform.
Caesum is offline   Reply With Quote
Old 19-04-22, 20:37   #90
Heartache
Professor
 
Heartache's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 3,371
Default

what was the latest news on this? i remember they made progress with the legal stuff and the only problem was finding the manforce to actually port the dlc's right?
__________________
Hi, I'm Marissa. I'm super excited to take trf's look to the next level.
Heartache is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 21:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.