www.tombraiderforums.com  

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Modding > Tomb Raider Level Editor > Next Generation Level Editor

Reply
 
Thread Tools
Old 27-02-22, 06:26   #1
Richard_trle
Explorer
 
Richard_trle's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Brazil
Posts: 813
Default Dummy trigger not working with ConditionNG and Numeric Variable

Hi there!

I have a dummy for BRIDGE_FLAT that I wanted it to be disabled until a numeric variable is set.

For that I'm using Local Byte Alfa4 and setting it to 3, then checking if it is equal to 3, however it is not working.

Lara simply passes through, does variable and conditionNG work with dummy?

Thank you in advance!
Richard_trle is offline   Reply With Quote
Old 27-02-22, 08:14   #2
SrDanielPonces
Relic Hunter
 
SrDanielPonces's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Run the Gauntlet
Posts: 9,945
Default

1) you dont need dummy triggers, a normal trigger is enough

2) i have tried to set this up myself. not with variables, but with trigger triggerers. disactivating the trigger this way does not seem to work.

the only way I managed to disable bridges entirely was using flipmaps, and remove the trigger on the flipped room.
SrDanielPonces is offline   Reply With Quote
Old 27-02-22, 08:33   #3
Joey79100
Professor
 
Joey79100's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: France
Posts: 3,606
Default

I once did "that" by moving the bridges very high into the ceiling, and then moving them back to the correct height when I needed them back.

The issue is not your setup but the fact that bridge triggers are special, and it seems not possible to deactivate them.
Joey79100 is offline   Reply With Quote
Old 01-03-22, 19:41   #4
Richard_trle
Explorer
 
Richard_trle's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Brazil
Posts: 813
Default

Quote:
Originally Posted by Joey79100 View Post
I once did "that" by moving the bridges very high into the ceiling, and then moving them back to the correct height when I needed them back.

The issue is not your setup but the fact that bridge triggers are special, and it seems not possible to deactivate them.
That is exactly what I did, thank you so much!
Richard_trle is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 18:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.