www.tombraiderforums.com  

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Modding > Tomb Raider Level Editor > Tomb Editor

Reply
 
Thread Tools
Old 03-01-23, 19:39   #5041
TombRaiderTim
Archaeologist
 
TombRaiderTim's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: United Kingdom
Posts: 1,857
Default

New question I came across using TR3 with Tomb Editor, whenever I enable a Wind room with Horizon, I seem to get the Rain Weather effect but Red.. I know Weather is hardcoded but i'm not using the Level names from the original game and no Weather option is available to change at all.
__________________
"She will live on forever in our hearts."
TombRaiderTim is offline   Reply With Quote
Old 19-01-23, 18:41   #5042
Gancian
Historian
 
Gancian's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Southern Italy
Posts: 254
Default

AFAIK, weather is hardcoded to the level number, not the level name. It's odd that you get a red color though... Sounds kinda cool, though. Can you show us a picture?
__________________
One side will make me grow taller, the other side will make me grow shorter.
Gancian is offline   Reply With Quote
Old 29-01-23, 15:48   #5043
AkyV
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Hungary
Posts: 4,766
Default

Hi!
For the new TE:
What do you call the rainbow bug?
AkyV is offline   Reply With Quote
Old 30-01-23, 20:02   #5044
Joey79100
Professor
 
Joey79100's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: France
Posts: 3,680
Default

Quote:
Originally Posted by AkyV View Post
Hi!
For the new TE:
What do you call the rainbow bug?
It's the lighting artifacts that happen at compilation time because of the level file format limitations (that was originally designed to store 16-bit lighting).
This post illustrates it the best: https://www.tombraiderforums.com/sho...28#post8389028
Joey79100 is offline   Reply With Quote
Old 31-01-23, 12:13   #5045
AkyV
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Hungary
Posts: 4,766
Default

Thanks - it wasn't easy, but I found the rainbow parts in both "Before" images.

---------
Else:
Exception error when clicking on "Select floor below current object", when having the object (item, light etc.) out of its room.
AkyV is offline   Reply With Quote
Old 03-02-23, 20:57   #5046
vasatomb
Historian
 
Join Date: Dec 2018
Location: Russia
Posts: 415
Default

my new funny-parody clip:
https://youtu.be/AUGC-pfKSmY
vasatomb is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 17:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.