www.tombraiderforums.com

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Modding > Tomb Raider Level Editor > Software Development

Reply
 
Thread Tools
Old 06-09-18, 11:04   #941
FantaseaII
Student
 
FantaseaII's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Location: france
Posts: 104
Default

Quote:
Originally Posted by andrewsyc View Post
I read in one of the YouTube comments about online coop play of OpenLara, now that's something I'd like to see!
Me too ! it looks promising !
__________________
1st level coming soon...
FantaseaII is offline   Reply With Quote
Old 16-09-18, 07:26   #942
EliParker
Historian
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 435
Default

Hello all, I've been racking my brain and I need help. I'm using the offline version, as I want to play Tomb Raider on my Desktop. My question is how to insert the Main Menu and the Loading Screen so when I start the game there is the Main Menu Screen.

Edit: How can I play the Gold Edition for 1-3?
EliParker is offline   Reply With Quote
Old 17-09-18, 16:50   #943
XProger
Student
 
XProger's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: Russia
Posts: 234
Default

Quote:
Originally Posted by EliParker View Post
Hello all, I've been racking my brain and I need help. I'm using the offline version, as I want to play Tomb Raider on my Desktop. My question is how to insert the Main Menu and the Loading Screen so when I start the game there is the Main Menu Screen.

Edit: How can I play the Gold Edition for 1-3?
Copy original game content from CD version (PSX in case if you want to see loading screens) and put OpenLara.exe into this folder.
XProger is offline   Reply With Quote
Old 19-09-18, 00:27   #944
EliParker
Historian
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 435
Default

Quote:
Originally Posted by XProger View Post
Copy original game content from CD version (PSX in case if you want to see loading screens) and put OpenLara.exe into this folder.
Thanks, that did it. My other question, if you can answer it: The Triggers for the Xbox Controller doesn't for OpenLara. Is there a way for it to work?
EliParker is offline   Reply With Quote
Old 19-09-18, 00:34   #945
XProger
Student
 
XProger's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: Russia
Posts: 234
Default

Quote:
Originally Posted by EliParker View Post
Thanks, that did it. My other question, if you can answer it: The Triggers for the Xbox Controller doesn't for OpenLara. Is there a way for it to work?
Nope, dash and duck moves isn't implemented yet, for Step Left/Right use Walk + Arrows.

Last edited by XProger; 19-09-18 at 00:37.
XProger is offline   Reply With Quote
Old 19-09-18, 00:51   #946
EliParker
Historian
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 435
Default

Quote:
Originally Posted by XProger View Post
Nope, dash and duck moves isn't implemented yet, for Step Left/Right use Walk + Arrows.
Ah, I didn't know it wasn't implemented yet. Thank you, and I'll be looking forward to updates.
EliParker is offline   Reply With Quote
Old 14-10-18, 18:43   #947
andrewsyc
Hobbyist
 
andrewsyc's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 77
Default

Save/Load feature implemented.

Now instead of resurrecting Lara with dozy, I can just refresh the browser and load to the current position or current level.
andrewsyc is offline   Reply With Quote
Old 15-10-18, 08:55   #948
XProger
Student
 
XProger's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: Russia
Posts: 234
Default

Quote:
Originally Posted by andrewsyc View Post
Save/Load feature implemented.

Now instead of resurrecting Lara with dozy, I can just refresh the browser and load to the current position or current level.
Not finished yet, but mostly works
Clear your browser cache, data format was changed. Also you can use quick save/load binded on 5 and 9 keys.
XProger is offline   Reply With Quote
Old 18-10-18, 14:29   #949
annl
Archaeologist
 
annl's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: In my bedroom (most likely).
Posts: 1,333
Default

Can you update OpenLara for Retroarch? It's out of date as some enemies (ie the giant mutant) don't move.
__________________
Mods: TR1 Sound Overhaul, TR2 Remixed, TR3 Transformed and TR4 HD.
annl is online now   Reply With Quote
Old 01-11-18, 17:02   #950
aub84
Hobbyist
 
Join Date: Nov 2008
Location: Barcelona, SPAIN
Posts: 46
Default

https://github.com/XProger/OpenLara/releases

I've tested the last release "OpenLara beta" and I'm so exited. The improve since the last time is amazing. Now we can play with the FMV!
Although I've noticed that the psx fmv doesn't sound very well (Pc version is fine) and the game ost...I couldn't make it work. :-(
Is there any way to play with the original music?

By the way:
Which version is better to play with openlara, pc or psx?

Last edited by aub84; 01-11-18 at 17:06.
aub84 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 23:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.