www.tombraiderforums.com  

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Modding > Tomb Raider Level Editor > Next Generation Level Editor

Reply
 
Thread Tools
Old 01-09-21, 18:52   #431
TombRaiderTim
Archaeologist
 
TombRaiderTim's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: United Kingdom
Posts: 1,814
Default



I'm currently in the midst of creating a TR1 themed level and I once again am in need of a little help. I'd like to know how to:

1.) Remove the display name of ammo located underneath the Weapon name.

2.) Disable the Choose Ammo screen, so when you select a weapon, it just goes straight back in game.

3.) Set a custom amount for ammo pickup.
__________________
"She will live on forever in our hearts."
TombRaiderTim is offline   Reply With Quote
Old 02-09-21, 21:01   #432
ilariacroft
Hobbyist
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 74
Default Rotating object

Hello, I am using the Classic Inventory Plugin and I have a problem with a puzzle item that Lara takes from the wall using the crowbar (so with OCB 2). In the inventory the item rotates making turns away from the center. I know that this is because the item is attached to the wall and it is not centered. But how can I make the puzzle item rotate normally like the other objects in the inventory? I tried to use CUST_CINV_ITEM_DISPLAY, but I only managed to shift the height and the distance of the item...
ilariacroft is offline   Reply With Quote
Old 30-09-21, 01:20   #433
turneraider
Explorer
 
turneraider's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 596
Default

^
I'm also having an issue with CUST_CINV_ITEM_DISPLAY.. I'm wanting to change the rotation of my medi pack by 90 so it's standing in the inventory, so I put this in my script:

Code:
Customize=      CUST_CINV_ITEM_DISPLAY, CINV_ITEM_BIGMEDI, CINV_DISPLAY_IDLE,
The problem is what comes after that, I tried putting $0090 in both the Pos and Orient spots and it didn't seem to affect anything, I'm no good at scripting so I'm sure I'm doing something wrong.. Any help?
__________________
"I woke up this morning and I just hated everything."
turneraider is offline   Reply With Quote
Old 30-09-21, 01:54   #434
justin
Professor
 
Join Date: Aug 2001
Location: CT, USA
Posts: 4,307
Default

Quote:
Originally Posted by turneraider View Post
^
I'm also having an issue with CUST_CINV_ITEM_DISPLAY.. I'm wanting to change the rotation of my medi pack by 90 so it's standing in the inventory, so I put this in my script:

Code:
Customize=      CUST_CINV_ITEM_DISPLAY, CINV_ITEM_BIGMEDI, CINV_DISPLAY_IDLE,
The problem is what comes after that, I tried putting $0090 in both the Pos and Orient spots and it didn't seem to affect anything, I'm no good at scripting so I'm sure I'm doing something wrong.. Any help?
Oh if you have the cinv debug enabled you can check this! With your inventory opened in game, you can press ROLL to activate a set of commands to change the position of the item. It wont permanently change it, but will give you the coordinates you need to enter in the script.

I hope this makes sense
__________________
Alias: AnkhOfMishra
justin is offline   Reply With Quote
Old 30-09-21, 04:12   #435
turneraider
Explorer
 
turneraider's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 596
Default

^
Yes! That helped a lot I didn't know about the debug mode, I got it working now thanks!
__________________
"I woke up this morning and I just hated everything."
turneraider is offline   Reply With Quote
Old 30-09-21, 11:28   #436
justin
Professor
 
Join Date: Aug 2001
Location: CT, USA
Posts: 4,307
Default

You're welcome! It took me sooooo long to figure out a lot about this awesome plugin, and i still don't know half of it
__________________
Alias: AnkhOfMishra
justin is offline   Reply With Quote
Old 10-10-21, 23:32   #437
Stryke
Historian
 
Stryke's Avatar
 
Join Date: May 2019
Posts: 250
Default

^This advice Justin literally just answered a hard question for me and saved me so much time today! haha. I do have one question

In my script I'm using

Customize= CUST_CINV_ITEM_DISPLAY, CINV_ITEM_CROSSBOW, CINV_DISPLAY_PICKUP, IGNORE, IGNORE, IGNORE, CINV_FALSE, X, Y, Z, CINV_FALSE, IGNORE, IGNORE, IGNORE, IGNORE

Customize= CUST_CINV_ITEM_DISPLAY, CINV_ITEM_CROSSBOW, CINV_DISPLAY_IDLE, IGNORE, IGNORE, IGNORE, CINV_FALSE, X, Y, Z, CINV_FALSE, IGNORE, IGNORE, IGNORE, IGNORE

Some reason it says these are duplicates but I'm using CINV_DISPLAY_IDLE & CINV_DISPLAY_PICKUP. One line for the inventory item, and the other for the pickup image. Is there a way around this to avoid duplicates with this script?

One last thing, I found in previous post for disable choose ammo. Some reason it didn't work for me. I triggered the TG as well. Not sure what's going on.

Customize= CUST_CINV_ITEM_ACTION, CINV_ITEM_CROSSBOW, CINV_ACTION_CHOOSE_AMMO, IGNORE, IGNORE, IGNORE, 1, IGNORE
TriggerGroup= 1, $018000, 0, $64 ; always false

Last edited by Stryke; 10-10-21 at 23:49.
Stryke is offline   Reply With Quote
Old 10-10-21, 23:54   #438
justin
Professor
 
Join Date: Aug 2001
Location: CT, USA
Posts: 4,307
Default

Quote:
Originally Posted by Stryke View Post
^This advice Justin literally just answered a hard question for me and saved me so much time today! haha. I do have one question

In my script I'm using

Customize= CUST_CINV_ITEM_DISPLAY, CINV_ITEM_CROSSBOW, CINV_DISPLAY_PICKUP, IGNORE, IGNORE, IGNORE, CINV_FALSE, X, Y, Z, CINV_FALSE, IGNORE, IGNORE, IGNORE, IGNORE

Customize= CUST_CINV_ITEM_DISPLAY, CINV_ITEM_CROSSBOW, CINV_DISPLAY_IDLE, IGNORE, IGNORE, IGNORE, CINV_FALSE, X, Y, Z, CINV_FALSE, IGNORE, IGNORE, IGNORE, IGNORE
Yes this part of the script always bugs me

So you need to combine the two lines like this:

Customize= CUST_CINV_ITEM_DISPLAY, CINV_ITEM_CROSSBOW, CINV_DISPLAY_PICKUP, IGNORE, IGNORE, IGNORE, CINV_FALSE, X, Y, Z, CINV_FALSE, IGNORE, IGNORE, IGNORE, IGNORE, CINV_DISPLAY_IDLE, IGNORE, IGNORE, IGNORE, CINV_FALSE, X, Y, Z, CINV_FALSE, IGNORE, IGNORE, IGNORE, IGNORE
__________________
Alias: AnkhOfMishra
justin is offline   Reply With Quote
Old 10-10-21, 23:56   #439
Stryke
Historian
 
Stryke's Avatar
 
Join Date: May 2019
Posts: 250
Default

Oh my thank you very much. Things looks so much better!
Stryke is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 09:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.