www.tombraiderforums.com  

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Series > Tomb Raider Legend

Reply
 
Thread Tools
Old 12-08-21, 13:08   #1
SSfox
Hobbyist
 
SSfox's Avatar
 
Join Date: May 2021
Posts: 31
Default Can't launch the Configuration page/ No more access to Vsynch option

Hi, So it may sound a dumb question, i rarely play on PC, i play on consoles most time but i mean Legend is only on PC (or super old consoles that i don't have right now)

So i launched the game, i got the launcher/config page, but i don't have acess to this page anymore, even after trying to delete the game, main reason i want to do this is because it's the only way to able to disable Vsynch, i launch it without vsynch i now i want to see how it will look with Vsynch but can't anymore because i don't have acess to this config launcher page, any clues on this?
SSfox is offline   Reply With Quote
Old 12-08-21, 13:59   #2
Joey79100
Professor
 
Joey79100's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: France
Posts: 3,492
Default

Since the Steam version seems to ask every time if you want to launch the game or the setup, I assume you're not using it, but rather a disc version.
  1. Find your existing TRL shorcut, and copy-paste it. You can rename it if you want.
  2. Right-click on the newly created shorcut, and choose "Properties".
  3. In the "Target" field, there is the path to the original trl.exe file. Add " -setup" at the very end (without quotes - also note the space)
  4. Click Ok to apply changes and close the window.
Now you can launch the game with this new shortcut, and it should bring out the setup window every time.
Joey79100 is offline   Reply With Quote
Old 12-08-21, 16:22   #3
SSfox
Hobbyist
 
SSfox's Avatar
 
Join Date: May 2021
Posts: 31
Default

Quote:
Originally Posted by Joey79100 View Post
Since the Steam version seems to ask every time if you want to launch the game or the setup, I assume you're not using it, but rather a disc version.
  1. Find your existing TRL shorcut, and copy-paste it. You can rename it if you want.
  2. Right-click on the newly created shorcut, and choose "Properties".
  3. In the "Target" field, there is the path to the original trl.exe file. Add " -setup" at the very end (without quotes - also note the space)
  4. Click Ok to apply changes and close the window.
Now you can launch the game with this new shortcut, and it should bring out the setup window every time.
OMG it worked thank you so much!! Been trying and looking for tips for this for hours and nothing worked and finally it worked now.

It's actually quite better with Vsynch, i mean of course it would be but i was worried about some input lag issues but nothing like this it seems so far (just tried first 15 minutes)

The game is quite cool, have play it and finish it back then on PS2 it's been a big i haven't mess with this game. I'm excited to be able to play it again!!!
SSfox is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 03:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.