www.tombraiderforums.com  

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Modding > Tomb Raider Level Editor > Next Generation Level Editor

Reply
 
Thread Tools
Old 18-02-19, 12:38   #101
LaraHCroft91
Historian
 
LaraHCroft91's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Czech Republic | Gender: Female
Posts: 325
Default

This is unbelievable! I can't wait to test it!!! My dream just came true...

Edit: I'm thinking if it's possible to make the equiping item directly by selecting, without the need to press "use"? Like in TR1-3. All my attempts failed
__________________
Pardon me if that was just your way of trying the doors for me.

Last edited by LaraHCroft91; 21-02-19 at 06:53.
LaraHCroft91 is offline   Reply With Quote
Old 21-02-19, 14:34   #102
JMN
Explorer
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 674
Default

^ Not possible at the moment.

The best you can do for now is to hold the action/enter key and it will execute the first action without showing the menu.
JMN is offline   Reply With Quote
Old 22-02-19, 00:59   #103
O_eight
Hobbyist
 
Join Date: Jan 2019
Location: France
Posts: 5
Default

Hi !
The plugin works perfectly for me, it's magic. I just wanted to know where can I get the background image please ?
Thank you.
O_eight is offline   Reply With Quote
Old 22-02-19, 05:40   #104
JMN
Explorer
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 674
Default

If you mean the one in the first post, I've uploaded it here.
JMN is offline   Reply With Quote
Old 22-02-19, 20:07   #105
LaraHCroft91
Historian
 
LaraHCroft91's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Czech Republic | Gender: Female
Posts: 325
Default

Quote:
Originally Posted by JMN View Post
^ Not possible at the moment.

The best you can do for now is to hold the action/enter key and it will execute the first action without showing the menu.
I understand, no problem

I'm trying to change couting style from TR4-like "500 x Uzi ammo" to "500" like in TR2. I started new thread about it but I was redirected to you, because it is most likely hardcoded anyway. So, is it possible with your plugin somehow? I know how to change texts but even if I do, I really don't know how this could be done.

Also I noticed, when Lara is ending pushing/pulling pushable block, the setup of lightning for the inventory changes. Only at the end of the animation. I just wanted to tell you. I don't know if others has the same effect or is it just me.

I am using small room on X:0 Y:0 on the map for the lightning (CUST_CINV_LIGHTING), Lara can't get into the room.



I love this plugin!
__________________
Pardon me if that was just your way of trying the doors for me.
LaraHCroft91 is offline   Reply With Quote
Old 22-02-19, 20:41   #106
JMN
Explorer
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 674
Default

The counting style is hardcoded in the plugin. I'll see about implementing text templates in a future version.

I'll also investigate the issue with lighting. Probably happens during other animations as well.
JMN is offline   Reply With Quote
Old 23-02-19, 07:36   #107
LaraHCroft91
Historian
 
LaraHCroft91's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Czech Republic | Gender: Female
Posts: 325
Default

Quote:
Originally Posted by JMN View Post
The counting style is hardcoded in the plugin. I'll see about implementing text templates in a future version.

I'll also investigate the issue with lighting. Probably happens during other animations as well.
Ok, no problem. Thank you
__________________
Pardon me if that was just your way of trying the doors for me.
LaraHCroft91 is offline   Reply With Quote
Old 25-02-19, 11:23   #108
Reggie
Tomb Raider
 
Reggie's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Visa Versace
Posts: 22,490
Default

Amazing work. Got it working on my level.
__________________
Ally // Gym // Rugby // TRLE :)
Reggie is offline   Reply With Quote
Old 01-03-19, 12:26   #109
SrDanielPonces
Relic Hunter
 
SrDanielPonces's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Portugal
Posts: 9,714
Default

Love it!
However, objects seem to be too dark on my end:


Is this fixable?
SrDanielPonces is offline   Reply With Quote
Old 01-03-19, 13:12   #110
JMN
Explorer
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 674
Default

^ Looks nice

Have you tried CUST_CINV_LIGHTING?
JMN is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 04:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.