www.tombraiderforums.com

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Series > The Angel of Darkness

Reply
 
Thread Tools
Old 14-06-19, 16:50   #1101
kelvinsecolo
Hobbyist
 
kelvinsecolo's Avatar
 
Join Date: Jan 2019
Location: Brazil, So Paulo
Posts: 2
Default

I've enabled the effect with the multipatcher, replaced the HeatEMBM file and checked the "RT to screen size" box on the graphic setting, but even so the effects are not working for me.

Did I miss anything?



When I'm not pointing the camera to the haze, the graphics get back to normal.



My graphic settings:

kelvinsecolo is offline   Reply With Quote
Old 14-06-19, 17:04   #1102
nakamichi680
Explorer
 
nakamichi680's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Italy
Posts: 786
Default

PM me your EXE
nakamichi680 is offline   Reply With Quote
Old 14-06-19, 20:12   #1103
Tremolo
Hobbyist
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 34
Default

It's not working for me either.
Tremolo is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 18:53   #1104
Samz
Professor
 
Samz's Avatar
 
Join Date: Jun 2018
Location: Helheim
Posts: 4,424
Default

So this does mean we might get footprints fixed? if you've managed to enable them on every server.
__________________
"What does it mean to be a Tomb Raider?,It means to collect artifacts for sport"
Samz is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 03:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.