www.tombraiderforums.com  

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Modding > Tomb Raider Level Editor > Next Generation Level Editor

Reply
 
Thread Tools
Old 05-11-12, 19:13   #5021
LadyCupcake
Student
 
LadyCupcake's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 116
Default

Is it possible to use bridge flat object together with elevator script and keypad to choose floor?
If yu just type the index of the bridge flat object as elevator index, would the bridge flat object move?
LadyCupcake is offline   Reply With Quote
Old 05-11-12, 19:21   #5022
Titak
Moderator
 
Titak's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Drenthe, The Netherlands
Posts: 32,431
Default

Quote:
Originally Posted by Soul View Post
Is it possible to "kill" any objects as in "let them and their colission disappear"?

I know it works for animating, but will it also work for the puzzle_done for example?

Forum Effect: I think I found the right trigger
; Set Trigger Type - ACTION 13
; Exporting: TRIGGER(5389:0) for ACTION(-1)
; <#> :
; <&> : Perform (E) flipeffect on <#>object
; (E) : 21: Hide object. Makes #ANIMATING invisible
; Values to add in script command: $4000, 65535, $150D
If that does not work, you could always try moving the whole thing into the wall or floor.
It's what I've done a couple of times in my MoA levels.
__________________
If it walks like a duck and if it quacks like a duck, it is a duck.
Titak is offline   Reply With Quote
Old 06-11-12, 17:12   #5023
HURLEYstickmen
Archaeologist
 
HURLEYstickmen's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: West Yorkshire, England
Posts: 1,563
Unhappy

Edit: I've fixed it now. I had to put 16 save slots instead of 10. Silly me.

Last edited by HURLEYstickmen; 06-11-12 at 18:58. Reason: Fixed it.
HURLEYstickmen is offline   Reply With Quote
Old 06-11-12, 20:52   #5024
Tesla
Hobbyist
 
Tesla's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Oregon, USA
Posts: 74
Default

Is it possible to remedy those ugly bars when you enter the inventory/statistics? I love the effect used in The Eggs where the menu turns red because it totally eliminates the bars, but I'm not sure if that's exclusive to TREP.
Tesla is offline   Reply With Quote
Old 06-11-12, 21:04   #5025
Titak
Moderator
 
Titak's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Drenthe, The Netherlands
Posts: 32,431
Default

Nope, that effect is not possible (yet) with TRNG.
No idea if Paolone will ever resurface again and if that will be added though.

Setting the texturedepth to 16 bit in the gamesetup gets rid of those bars but it also reduces the texture quality considerably.
I once had the texture depth set to 16 by accident while testing my MoA levels and it looked quite different... Not prettier...
__________________
If it walks like a duck and if it quacks like a duck, it is a duck.
Titak is offline   Reply With Quote
Old 07-11-12, 01:44   #5026
Tesla
Hobbyist
 
Tesla's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Oregon, USA
Posts: 74
Default

Ah, I see. It'd definitely be a nice feature to have in the future, but I guess it's not too horrible for now.
Tesla is offline   Reply With Quote
Old 07-11-12, 18:41   #5027
Raider99
Professor
 
Raider99's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Serbia
Posts: 4,750
Default

Never mind...
Did it in one way...

Last edited by Raider99; 07-11-12 at 20:20.
Raider99 is offline   Reply With Quote
Old 08-11-12, 09:59   #5028
klona
Gold Membership
 
klona's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 11,045
Default

Quote:
Originally Posted by Titak View Post
Setting the texturedepth to 16 bit in the gamesetup gets rid of those bars but it also reduces the texture quality considerably.
I once had the texture depth set to 16 by accident while testing my MoA levels and it looked quite different... Not prettier...
16 bit makes stuff prettier sometimes.
__________________
Team GOLD: Give Our Lara Duals
klona is online now   Reply With Quote
Old 08-11-12, 15:33   #5029
Titak
Moderator
 
Titak's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Drenthe, The Netherlands
Posts: 32,431
Default

^
How on earth can it because 16 bit houses less quality than 32.


@ Tesla:
I am getting rid of the bars now by using a compass item that has a background image edited into it.
The TR2 version of this can be downloaded at TRSearch Engine.
And since I also use the SaveGamePanel I only have those bars in the Pauzed menu (Options).
__________________
If it walks like a duck and if it quacks like a duck, it is a duck.
Titak is offline   Reply With Quote
Old 08-11-12, 18:02   #5030
klona
Gold Membership
 
klona's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 11,045
Default

Quote:
Originally Posted by Titak View Post
^
How on earth can it because 16 bit houses less quality than 32.
Sometimes it makes the textures look better by lowering it's quality. o-o
I don't know, but it sometimes look better.
__________________
Team GOLD: Give Our Lara Duals
klona is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 23:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.