www.tombraiderforums.com  

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Modding > Tomb Raider Level Editor > Tomb Editor

Reply
 
Thread Tools
Old 30-01-20, 12:09   #111
SebCroc
Historian
 
SebCroc's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Australia
Posts: 393
Default

I'm having the same problem Zellphie did with importing meshes via "Edit skeleton". I've spent the longest time troubleshooting trying to get this object into the game and I can't pin down what's going wrong. Are there any particular export specifications I need to check for the model?
__________________
Braids please :)
SebCroc is offline   Reply With Quote
Old 30-01-20, 14:11   #112
Lwmte
Archaeologist
 
Lwmte's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,074
Default

Which format are you using to import meshes to WT? If you're using collada, make sure you have "swap x/z" option toggled during export in your 3D editor.

Anyway, PM me your 3D model which is failing and I will see what's wrong with it
Lwmte is offline   Reply With Quote
Old 02-02-20, 11:09   #113
vasatomb
Hobbyist
 
Join Date: Dec 2018
Location: Russia
Posts: 88
Default

I moved the door from another wad. when you try to edit an animation, it appears:
-----
System.ArgumentOutOfRangeException: Value of '65535' is not valid for 'Value'. 'Value' should be between 'Minimum' and 'Maximum'.
Parameter name: Value
-----
but in the game, the door works.
vasatomb is offline   Reply With Quote
Old 02-02-20, 13:55   #114
Lwmte
Archaeologist
 
Lwmte's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,074
Default

Provide source wad, please
Lwmte is offline   Reply With Quote
Old 02-02-20, 14:50   #115
vasatomb
Hobbyist
 
Join Date: Dec 2018
Location: Russia
Posts: 88
Default

Its from tomb raider 2 revised part 1 by tombraider95. Oceanrig.wad
vasatomb is offline   Reply With Quote
Old 02-02-20, 20:11   #116
Lwmte
Archaeologist
 
Lwmte's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,074
Default

Do you have a link?
Lwmte is offline   Reply With Quote
Old 02-02-20, 20:39   #117
vasatomb
Hobbyist
 
Join Date: Dec 2018
Location: Russia
Posts: 88
Default

I download it from trle.net
Listing/search - author name tombraider95

Last edited by vasatomb; 02-02-20 at 20:45.
vasatomb is offline   Reply With Quote
Old 03-02-20, 19:40   #118
Lwmte
Archaeologist
 
Lwmte's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,074
Default

I have found two potential reasons for out of range bugs, main one being pre-1.2.9 wad2s with null animations opened and re-saved with 1.2.9+ WT. This issue will be addressed in next maintenance release which will be available very soon. You will need to just open and re-save your broken wad2s and it should do the trick.
Lwmte is offline   Reply With Quote
Old 04-02-20, 12:33   #119
vasatomb
Hobbyist
 
Join Date: Dec 2018
Location: Russia
Posts: 88
Default

it doesn't roll, even re-saved the original wad
----------
это не прокатывает, даже пересохранял исходный wad.

Last edited by vasatomb; 04-02-20 at 12:34.
vasatomb is offline   Reply With Quote
Old 04-02-20, 13:54   #120
TokyoSU
Historian
 
TokyoSU's Avatar
 
Join Date: Mar 2019
Location: France, Caen
Posts: 485
Default

Quote:
Originally Posted by vasatomb View Post
it doesn't roll, even re-saved the original wad
----------
это не прокатывает, даже пересохранял исходный wad.
you need the future update.
__________________
"Life is Dream, just a dream"
TokyoSU is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 03:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.