www.tombraiderforums.com  

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Series > Tomb Raider II

Reply
 
Thread Tools
Old 21-05-15, 00:30   #191
Peixoto
Historian
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 318
Default

Quote:
Originally Posted by GabrielCroft View Post
Actually I'm using a test version of windows 10 that microsoft offered for free... might be the same as using windows 8, maybe?
Probably
Peixoto is offline   Reply With Quote
Old 21-05-15, 00:49   #192
GabrielCroft
Archaeologist
 
GabrielCroft's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Brazil
Posts: 1,279
Default

Ok, I'll try to install windows 7 again someday just to play this.
Thank you!
__________________
Team Classic: We want our classic Lara Croft back!
GabrielCroft is offline   Reply With Quote
Old 27-06-15, 02:28   #193
PepsimanVzla
Hobbyist
 
Join Date: Jun 2015
Location: Caracas, Venezuela.
Posts: 11
Default

So guys i'm new to the forum... Sup!
There's something i have always disliked from TR2 on PC... The music underwater just shuts off. Is there any way to fix this with a mod?
PepsimanVzla is offline   Reply With Quote
Old 27-06-15, 13:12   #194
Sardoc
Archaeologist
 
Sardoc's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: United Kingdom (England)
Posts: 1,222
Default

Quote:
Originally Posted by PepsimanVzla View Post
So guys i'm new to the forum... Sup!
There's something i have always disliked from TR2 on PC... The music underwater just shuts off. Is there any way to fix this with a mod?
Welcome.

I'd love to have a tool like that for TR2, 3 and their respective Golds, yeah.
Sardoc is offline   Reply With Quote
Old 28-06-15, 22:03   #195
Zhyttya
Explorer
 
Zhyttya's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: Portugal
Posts: 870
Default

Wow this is amazing! Thanks!

I will certainly try it out in the future
__________________
"I'm not a man John...and i'm always, very...very careful"
Zhyttya is offline   Reply With Quote
Old 29-06-15, 14:59   #196
Walleye
Explorer
 
Walleye's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Croft Manor
Posts: 872
Default

I just installed and tested this. The FMVs, at least the opening ones, still have scanlines and while the support for my 360 controller is better than it is by default, I wouldn't quite call it full support (at least in my limited experience with this).

I'm trying to set up the controls exactly as they would be on PlayStation wherever possible. The triggers and the dpad are now recognised as inputs while playing the game, while the former cannot be used to set controls from the menu. I tried to set Step Left and Step Right to the dpad left and right (since I can't combine it with the right trigger and the left analog stick), but the game was having none of it. I also found that, while I'd set Roll to the B button, pressing the back button to open the inventory was causing Lara to roll when it shouldn't be.
__________________
"I've been looking for certain artifacts..."
Walleye is offline   Reply With Quote
Old 29-06-15, 21:03   #197
ozzman
Tomb Raider
 
ozzman's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Butler PA
Posts: 16,322
Default

will this work with the steam version, i'm quite new to modding, it would be nice to have the HD textures from the IOS version , do i need any other programs or tools to install the mod ?
__________________
the blackest eyes, the devil's eyes.
ozzman is offline   Reply With Quote
Old 30-06-15, 00:32   #198
Walleye
Explorer
 
Walleye's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Croft Manor
Posts: 872
Default

Quote:
Originally Posted by ozzman View Post
will this work with the steam version, i'm quite new to modding, it would be nice to have the HD textures from the IOS version , do i need any other programs or tools to install the mod ?
I have the steam version and it worked for me, sans the controller and FMV issues I reported in the post above.
__________________
"I've been looking for certain artifacts..."
Walleye is offline   Reply With Quote
Old 30-06-15, 16:26   #199
ozzman
Tomb Raider
 
ozzman's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Butler PA
Posts: 16,322
Default

Quote:
Originally Posted by Walleye View Post
I have the steam version and it worked for me, sans the controller and FMV issues I reported in the post above.
i use my keyboard so i should be ok
__________________
the blackest eyes, the devil's eyes.
ozzman is offline   Reply With Quote
Old 31-07-15, 04:11   #200
Gian Carlo
Professor
 
Gian Carlo's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Brazil
Posts: 2,621
Default

Looking forward to the Windows 10 version of this patch since I can't get the textures, FMV and the inventory as an overlay over the paused game screen to work Also, I don't know how to make my X360 controller's triggers to work, I read the help file and I still don't get it.
Gian Carlo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 17:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.