www.tombraiderforums.com

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Series > Tomb Raider Underworld

Reply
 
Thread Tools
Old 11-10-19, 09:15   #1
mizuno_suisei
Relic Hunter
 
mizuno_suisei's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Perth, Western Australia
Posts: 6,032
Arrow TR8 Arg file

Does anyone know the location and strings for the tr8.arg file? Same method used in tr7.arg and trae.arg to force outfits, certain levels to load immediately etc.

I've made the directory C:\TR8\GAME\PC\TR8.arg, nadda when loading the game. found a few exe strings and tried

-player lara_casual -chapter 15 -nomainmenu

for example.

Any thoughts?
__________________
運なら自分で掴むわ。
mizuno_suisei is offline   Reply With Quote
Old 11-10-19, 09:44   #2
Gh0stBlade
Archaeologist
 
Gh0stBlade's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 2,214
Default

The functionality is disabled in TR8+.

Cheers.
__________________
No longer accepting PMs due to abuse of the system.
Gh0stBlade is offline   Reply With Quote
Old 12-10-19, 03:05   #3
mizuno_suisei
Relic Hunter
 
mizuno_suisei's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Perth, Western Australia
Posts: 6,032
Default

That's a shame, that figures why the SCU is (memory) based.

Is there any alternative besides that to force load levels? Scu doesnt work with my V1.2 unfortunately ;(, neither do savegames from any source
__________________
運なら自分で掴むわ。
mizuno_suisei is offline   Reply With Quote
Old 12-10-19, 03:23   #4
Gh0stBlade
Archaeologist
 
Gh0stBlade's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 2,214
Default

Quote:
Originally Posted by mizuno_suisei View Post
That's a shame, that figures why the SCU is (memory) based.

Is there any alternative besides that to force load levels? Scu doesnt work with my V1.2 unfortunately ;(, neither do savegames from any source
What levels are you trying to force load? You'd have to set the "reload current unit" flag to 1 in memory. To my knowledge the only level worth force loading is the test level (container1).

Cheers.
__________________
No longer accepting PMs due to abuse of the system.
Gh0stBlade is offline   Reply With Quote
Old 13-10-19, 04:39   #5
mizuno_suisei
Relic Hunter
 
mizuno_suisei's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Perth, Western Australia
Posts: 6,032
Default

Oh I meant any alternative really, to load a select chapter or cutscene when you launch the game like the SCU does
__________________
運なら自分で掴むわ。
mizuno_suisei is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 22:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.