www.tombraiderforums.com

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Modding > Tomb Raider Level Editor > Software Development

Reply
 
Thread Tools
Old 19-04-08, 15:38   #21
God Horus
Tomb Raider
 
God Horus's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 11,869
Default

Any advise as to what I should do about Lara running through everything? I really want to be able to use this, I made a really nice looking Cave
God Horus is offline   Reply With Quote
Old 19-04-08, 15:49   #22
Compass
Archaeologist
 
Compass's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Drenthe, Netherlands
Posts: 1,556
Default

Quote:
Originally Posted by God Horus View Post
I used it, and things looked great, and it worked great. As soon as I saw the room from the outside, it was FAB! But when I entered, that's where the problems arised. Lara ran through the floor. There was textures reappearing, and lots of other bugs. Lara would run through walls. I don't think I will use this anymore, which is a shame really, because it made one room look like a PS2 game almost.
Omg if you had readed what he said, the collusions stays same so you should make small invisble blocks in meta as static so you can make collusion (and with trep the bounce against objects )
Compass is offline   Reply With Quote
Old 19-04-08, 15:56   #23
God Horus
Tomb Raider
 
God Horus's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 11,869
Default

Ahh.. I got that now The trouble is that some parts keep switching between horizon texture to normal one, but I guess I could use this tool in some areas on my game to beef up the walls.
God Horus is offline   Reply With Quote
Old 19-04-08, 16:27   #24
Compass
Archaeologist
 
Compass's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Drenthe, Netherlands
Posts: 1,556
Default

but how can I replace more rooms with it? could you make a tutorial for it?
Compass is offline   Reply With Quote
Old 19-04-08, 16:46   #25
God Horus
Tomb Raider
 
God Horus's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 11,869
Default

I don't think I can use this, sorry . It was working GREAT, and I had the game looking nice, and I used the smooth mesh button, and it looked so nice! But, when I went in game, there were cracks. Lots of cracks, which showed the horizon through them.
God Horus is offline   Reply With Quote
Old 19-04-08, 16:51   #26
LaraCablara
Professor
 
LaraCablara's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 3,156
Default

Well you could always use this tool for cutscenes/off limits areas where you don't control Lara, so you never see her walk through walls and floors.
LaraCablara is offline   Reply With Quote
Old 19-04-08, 16:56   #27
Piega
Archaeologist
 
Piega's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Netherlands
Posts: 2,373
Default

Quote:
Originally Posted by God Horus View Post
I don't think I can use this, sorry . It was working GREAT, and I had the game looking nice, and I used the smooth mesh button, and it looked so nice! But, when I went in game, there were cracks. Lots of cracks, which showed the horizon through them.


Piega is offline   Reply With Quote
Old 19-04-08, 17:20   #28
Zebra
Legend
 
Zebra's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Germany
Posts: 25,776
Default

WOW!
If I understood everything right this is the same as tombviewer (Or was that a different program?) just easier and with 256x256 textures?
GREAT! Thanks for this !

PS: I have the feeling that this will revolutionize Level Editing.
__________________
Wozu zuhören, wenn man reden kann?
Zebra is offline   Reply With Quote
Old 20-04-08, 17:02   #29
meta2tr
Historian
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 368
Default Tutorial added

Look for the link at the bottom of the main page.

Sorry can't post the link else the thread will be deleted.

Last edited by meta2tr; 20-04-08 at 17:10.
meta2tr is offline   Reply With Quote
Old 20-04-08, 17:16   #30
dcw123
Relic Hunter
 
dcw123's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: England, UK Gender:Male
Posts: 6,862
Default

Lots of people use this.
I used it in my Search for Avalon game - that I cancelled. You can still find it here somewhere though.
I was gonna make a thread about it, but looks like someone beat me to it
Its hard to get good quality as each room can't go higher than 900 polygons
dcw123 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 03:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.