www.tombraiderforums.com

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Series > Tomb Raider Anniversary

Reply
 
Thread Tools
Old 15-07-18, 13:34   #1
Samz
Professor
 
Samz's Avatar
 
Join Date: Jun 2018
Location: Helheim
Posts: 4,634
Post Possible new Anniversary glitch.

I was playing a new game of Anniversary on the PC (For a "Clean" hard playthrough instead of using level select) and I accidently hit the button to open my inventory right after I hit the option to skip the India Cutscene. but the game actually showed Lara, standing in India with the inventory open, closing it made the game load, I was able to repeat it in the very next cutscene where opening the inventory right after skipping let me open the Inventory before the loading screen, not sure if we can even really do anything with this, but I've never heard about this before so it may be new.

EDIT: I peformed this glitch in the Natla Industries cutscene and the game left me in the cutscene area, didn't try to repeat it so I don't know if it's consistent.
__________________
"What does it mean to be a Tomb Raider?,It means to collect artifacts for sport"

Last edited by Samz; 16-07-18 at 02:07.
Samz is online now   Reply With Quote
Old 18-05-19, 10:20   #2
boleklo_lo
Hobbyist
 
boleklo_lo's Avatar
 
Join Date: Apr 2019
Location: Poland, Temple near Temple of xian
Posts: 35
Default

Quote:
Originally Posted by samz View Post
i was playing a new game of anniversary on the pc (for a "clean" hard playthrough instead of using level select) and i accidently hit the button to open my inventory right after i hit the option to skip the india cutscene. But the game actually showed lara, standing in india with the inventory open, closing it made the game load, i was able to repeat it in the very next cutscene where opening the inventory right after skipping let me open the inventory before the loading screen, not sure if we can even really do anything with this, but i've never heard about this before so it may be new.

Edit: I peformed this glitch in the natla industries cutscene and the game left me in the cutscene area, didn't try to repeat it so i don't know if it's consistent.
lol
boleklo_lo is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 12:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.