www.tombraiderforums.com

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Series > Tomb Raider II

Reply
 
Thread Tools
Old 12-11-18, 16:39   #401
Peixoto
Historian
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 285
Default

Quote:
Originally Posted by SpideyBR View Post
I had the same problem when configuring the scaling for the first time. Change it back to 1x and see if the problem is fixed, then increase the scaling little by little. I use 2x with a 1920x1080 resolution on TR2.



Speaking of TR2, I'm using Peixoto's mod to run TR2Gold but, despite the widescreen and resolution fixes working perfectly, the inventory fix is not present, I get the red carpet background when pausing. Is that a known limitation? I'm using the Steam version of TR2 and followed the Steam guide on installing TR2Gold (https://steamcommunity.com/sharedfil.../?id=337717312).
As pointed in the help, TR2 gold woks with this version
https://www.tombraiderchronicles.com...a_tr2goldsetup

To use it with steam you will need to create an iso or use that other method we can't talk about
Peixoto is offline   Reply With Quote
Old 12-11-18, 16:40   #402
Peixoto
Historian
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 285
Default

Quote:
Originally Posted by New Dwight View Post
will this fix the FMV skip "JEEP.bik"?

edit:
got the tex swapping understood
Never seen that bug, gonna check it latter
Peixoto is offline   Reply With Quote
Old 17-11-18, 17:51   #403
Alex Fly
Legend
 
Alex Fly's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: France
Posts: 31,581
Default

Hi Peixoto, someone on Twitter asked me to let you know about this problem...

He's on Windows 7 (and uses 16:10 format), he said your tool isn't compatible with this game as the results appear that it's not widescreen and FOV fixed (contrary to TR2 where it works perfectly). Also he'd like to try some mods, like GiovanniLuca's TR3 HD Remaster.

So the question is: are you going to make your tool compatible with Windows 7 for TR3 (or do you have possibly a workaround)?
__________________
Ask yourself WWLD : What would Lara do? :)
Alex Fly is offline   Reply With Quote
Old 17-11-18, 19:04   #404
Peixoto
Historian
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 285
Default

Quote:
Originally Posted by Alex Fly View Post
Hi Peixoto, someone on Twitter asked me to let you know about this problem...

He's on Windows 7 (and uses 16:10 format), he said your tool isn't compatible with this game as the results appear that it's not widescreen and FOV fixed (contrary to TR2 where it works perfectly). Also he'd like to try some mods, like GiovanniLuca's TR3 HD Remaster.

So the question is: are you going to make your tool compatible with Windows 7 for TR3 (or do you have possibly a workaround)?
Of all things that might break on win 7, widescreen is the least probable. 1st thing is to test if he's using the right .exe, the one from the multipatch
Peixoto is offline   Reply With Quote
Old 17-11-18, 20:14   #405
Alex Fly
Legend
 
Alex Fly's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: France
Posts: 31,581
Default

Thanks for your reply. He wrote he uses the Steam version so I re-asked him to confirm if he uses the .exe from the multipatcher and he said he uses the .exe from Steam (ok, I'm confused????). He added that he'll try tomorrow with the CD version. I'll keep you updated. -_-

EDIT: Finally he got it to work. Looks like he simply didn't use the right .exe. Problem solved!
__________________
Ask yourself WWLD : What would Lara do? :)

Last edited by Alex Fly; 20-11-18 at 17:55.
Alex Fly is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 19:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.