www.tombraiderforums.com

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Modding > Tomb Raider Level Editor > Next Generation Level Editor

Reply
 
Thread Tools
Old 11-08-19, 21:31   #91
AkyV
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Hungary
Posts: 3,673
Default

@everyone:
Trigger's Remark/Trigger's Help are usually important for my plugins for some additional info.
As far as I know you couldn't find this feature (yet) in Tomb Editor.
So, if you want to see this info using Tomb Editor, then:
- open the trigger in NGLE, and see Set Trigger Type panel, or
- see the TXT file, part of the plugin document, having TRG extension.

edit:
If TE handles plugins actually. I forgot it, probably not yet...

Last edited by AkyV; 11-08-19 at 23:22.
AkyV is offline   Reply With Quote
Old 21-08-19, 11:04   #92
MarlenaCrystal
Hobbyist
 
MarlenaCrystal's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Location: Germany
Posts: 97
Default

Hello AkyV,

I'm using both of your plugins and they are a great addition with very cool features.

I wanted to use the switch sequence feature of your second plugin, but it doesn't work right.
I first tried with a modified 'Big Push Button' (with an additional reset animation), the sequence with three switches was working so far. The right order started the desired trigger group and all wrong orders played the reset animation once. But after the wrong orders the switches weren't usable anymore, so I thought that it would might be a hardcoded issue, cause the Big Push Button was not intended to be reset.

So I tried again with small push buttons. I had to try out a little bit with the OCB of the opposite StateIDs, but they finally worked as they should, but again not for the reset thing. The reset animation is looping infinitely and, as you might assume, they are useless from that point on.

I also read, that this feature was only tested with the lever switches, so it might work only for them...?

Maybe others had this issue, too and have a solution or something?
MarlenaCrystal is offline   Reply With Quote
Old 21-08-19, 19:52   #93
AkyV
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Hungary
Posts: 3,673
Default

Quote:
Originally Posted by MarlenaCrystal View Post

I also read, that this feature was only tested with the lever switches, so it might work only for them...?
Hello, Marlena!

Exactly what I wrote is:

Quote:
the F600 setup was successfully tested only in the LEVER_SWITCH slot!
Which means I also tested with other switch types but only it worked.
I suppose I expand this setup later in the future for other switches, but for the time being I am almost fully convinced that only lever switch is useable yet...
AkyV is offline   Reply With Quote
Old 22-08-19, 19:34   #94
MarlenaCrystal
Hobbyist
 
MarlenaCrystal's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Location: Germany
Posts: 97
Default

Quote:
Originally Posted by AkyV View Post
Which means I also tested with other switch types but only it worked.
I suppose I expand this setup later in the future for other switches, but for the time being I am almost fully convinced that only lever switch is useable yet...
Ah, so it was a misunderstanding of that sentence on my side.
At least now I know, that it's useless to spend more hours on trying out. :b

It would be great and I think many others beside me would appreciate it, if you would make it useable for the other switches someday.
Thank you for your great work!
MarlenaCrystal is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 23:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.