www.tombraiderforums.com  

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Modding > Tomb Raider Level Editor > Next Generation Level Editor

Reply
 
Thread Tools
Old 27-03-18, 11:10   #371
matrix54
Tomb Raider
 
matrix54's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: N/A
Posts: 20,168
Default

Is it possible to change what meshes Lara touches on a slot when the slot is attack to do damage to her? I ask because when making new enemies, we only have the existing slot for them to actually harm Lara, Lara has to touch certain meshes. Maybe as an array?

That, and changing the slot that uses the gun fire mesh for enemies that shoot Lara.

I think there are potentially hardcoded.
__________________
Check out "Checkout: Journey to Employee of the Month!"
matrix54 is offline   Reply With Quote
Old 27-03-18, 11:21   #372
LGG_PRODUCTION
Explorer
 
LGG_PRODUCTION's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Italy
Posts: 804
Default

You can change the meshes order with TRWAD Reorganizer, I use it for fixing the gunflash bug of the SAS from the other TRs
__________________
I hope in some good news about TRNG!
LGG_PRODUCTION is offline   Reply With Quote
Old 27-03-18, 14:40   #373
Gancian
Student
 
Gancian's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Southern Italy
Posts: 240
Default

Quote:
Originally Posted by LGG_PRODUCTION View Post
You can change the meshes order with TRWAD Reorganizer, I use it for fixing the gunflash bug of the SAS from the other TRs
Unfortunately, I never got that to work. I tried to re-organize the mesh of the VCI military guard from TRC into the SAS from TR4 but it always crashes.
__________________
One side will make me grow taller, the other side will make me grow shorter.
Gancian is offline   Reply With Quote
Old 27-03-18, 15:42   #374
LGG_PRODUCTION
Explorer
 
LGG_PRODUCTION's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Italy
Posts: 804
Default

Which is the object you need to modify?
__________________
I hope in some good news about TRNG!
LGG_PRODUCTION is offline   Reply With Quote
Old 27-03-18, 22:28   #375
AkyV
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Hungary
Posts: 4,087
Default

Quote:
Originally Posted by Guuims View Post
Can someone please do a very simple plugin for me real quick?
I don't think you can get anybody here for a "quick plugin".

Quote:
Much like we have a script entry to force VolumetricFX
Moreover, even a flipeffect, to change it any time in the game.

Quote:
and Bump Mapping,
Script entry to force bump mapping? Do we have? Where? As far as I know, that is only an editor feature, and FLEP also can do something, but TRNG script... I added it as a request.

Quote:
can we have one to force bilinear filtering OFF?
Just in case, added as a request.

Quote:
Originally Posted by matrix54 View Post
Is it possible to change what meshes Lara touches on a slot when the slot is attack to do damage to her?
Added.
AkyV is offline   Reply With Quote
Old 31-03-18, 22:16   #376
Dustie
Relic Hunter
 
Dustie's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Poland
Posts: 9,209
Default

Unstretch the text in menus and inventory when in widescreen
Dustie is offline   Reply With Quote
Old 02-04-18, 10:10   #377
TheLostSecret
Explorer
 
Join Date: Mar 2018
Location: ERROR: Nowhere to be found
Posts: 620
Talking

Hello guys .

Maybe adding some rolling animations when you press the ROLL key repeatedly ( something like Tomb Raider Anniversary™ )
__________________
Self-destruction process: Complete.
TheLostSecret is offline   Reply With Quote
Old 02-04-18, 11:16   #378
Krystian
Archaeologist
 
Join Date: May 2010
Posts: 1,029
Default

I don't see why a plugin would be necessary for that if it could be done easily with animation scripting in TRNG. You would "only" have to make the animations for it.
Krystian is offline   Reply With Quote
Old 03-04-18, 14:56   #379
TheLostSecret
Explorer
 
Join Date: Mar 2018
Location: ERROR: Nowhere to be found
Posts: 620
Smile

Quote:
Originally Posted by Krystian View Post
I don't see why a plugin would be necessary for that if it could be done easily with animation scripting in TRNG. You would "only" have to make the animations for it.
Assigning key codes to the game is a little bit tough process that takes so much time both when scripting and while in runtime . I know how to do that with NG scripting , but using the C++ language to add that feature seems a little bit more logical !

Thanks for your response !
__________________
Self-destruction process: Complete.
TheLostSecret is offline   Reply With Quote
Old 05-04-18, 06:03   #380
A_De
Archaeologist
 
A_De's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,264
Default

I'd like to have a possibility to store game config in tomb4 directory instead of windows registry.
__________________
...ARGENTINAMANITNEGRA...
A_De is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 19:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.