www.tombraiderforums.com

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Modding > Tomb Raider Level Editor > Software Development

Reply
 
Thread Tools
Old 18-07-10, 13:03   #101
Sharon_14
Relic Hunter
 
Sharon_14's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 5,462
Default

this is just so amazing, the demo level is 100% awesome, even doppie looks like she has joints! well done
Sharon_14 is offline   Reply With Quote
Old 18-07-10, 13:10   #102
TR-Freak
Professor
 
TR-Freak's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Deutschland
Posts: 4,564
Default

And what about import the new TR4 in Wadmerger?
__________________
"Your perception of good timing is...bad!"
TR-Freak is online now   Reply With Quote
Old 18-07-10, 13:30   #103
meta2tr
Historian
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 368
Default

Quote:
Originally Posted by TR-Freak View Post
And what about import the new TR4 in Wadmerger?
AFAIK you can import the meshes into a wad, but if you have uv polygons that are not rectangles or right-angled triangles, then they are approximated, and usually don't look good.
meta2tr is offline   Reply With Quote
Old 18-07-10, 13:44   #104
TR-Freak
Professor
 
TR-Freak's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Deutschland
Posts: 4,564
Default


That message opens when I import my own Baddy.
__________________
"Your perception of good timing is...bad!"
TR-Freak is online now   Reply With Quote
Old 18-07-10, 13:50   #105
meta2tr
Historian
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 368
Default

Quote:
Originally Posted by TR-Freak View Post

That message opens when I import my own Baddy.
That's strange... I'll check this.
meta2tr is offline   Reply With Quote
Old 18-07-10, 14:02   #106
Walrus
Hobbyist
 
Walrus's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Puglia, Italy
Posts: 54
Unhappy

This happens every time I try to import an object. The object, in this case, is modeled and mapped in 3ds Max 2009, and use a 256x256 texture.



In order to import and use the texture, I imported it with WADMerger, then I applied it on an object, and finally converted the level. After the extraction with meta2tr, I open the MoveAll.mqo on Metasequoia, and inserted the object in an animating slot (importing from 3ds Max preserves the original mapping) deleting the original mesh and renaming this one with the name of the old mesh. I added to Meta2tr the skin for the object and all the moveables and/or all the tiles and/or only the object textures, but in game this is what I always see:



So, as you can see, the object and Lara herself are totally crap... I tried changing wad, level and the object, but the result is the same... I tried with my own wads, with original trle wads... nothing... Suggestions or methods to solve this problem?

Edit: one more thing, what have I to do to download the demo level? Sometimes mediafire says that the file is private, or the link is invalid or simply the page doesn't load anything...

Last edited by Walrus; 18-07-10 at 14:06.
Walrus is offline   Reply With Quote
Old 18-07-10, 14:20   #107
meta2tr
Historian
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 368
Default

Quote:
Originally Posted by TR-Freak View Post

That message opens when I import my own Baddy.
I believe you are running version 4. This message no longer exists in v5. Maybe you can check the file size, v5 is 149kb.
meta2tr is offline   Reply With Quote
Old 18-07-10, 14:25   #108
meta2tr
Historian
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 368
Default

Quote:
Originally Posted by Walrus View Post
one more thing, what have I to do to download the demo level? Sometimes mediafire says that the file is private, or the link is invalid or simply the page doesn't load anything...
It says it's private because I've updated it, the new link is here.

And if you just want the program without the demo level, it's here.

Last edited by meta2tr; 11-02-11 at 20:01. Reason: Links updated
meta2tr is offline   Reply With Quote
Old 18-07-10, 14:34   #109
Walrus
Hobbyist
 
Walrus's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Puglia, Italy
Posts: 54
Default

Still the page doesn't load the demo file... I tried with Mozilla and explorer, too. I downloaded the v5 hours ago, and the problem above happens just with v5 (the v4 had the UV points too near or crossed problem and the conversion was aborted).

Last edited by Walrus; 18-07-10 at 14:36.
Walrus is offline   Reply With Quote
Old 18-07-10, 14:50   #110
Barry Matharoo
Professor
 
Barry Matharoo's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 3,652
Default

wow its amazing

just played the level

i just love the earring on lara
and river bank was jaw dropping

one question though
how did u imported google sketchup file in meta
__________________
PS VITA games. Why u not load faster?

Last edited by Barry Matharoo; 18-07-10 at 15:04.
Barry Matharoo is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 16:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.