www.tombraiderforums.com

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Modding > Tomb Raider Level Editor > Software Development

Reply
 
Thread Tools
Old 26-01-12, 15:22   #21
ggctuk
Relic Hunter
 
ggctuk's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: England
Posts: 8,629
Default

Quote:
Originally Posted by Controfiliburu View Post
When I was looking at the meshes from the VCI wad (from skribblerz) in stripx there were a stairs and it was texured with only a piece of the texture .
I don`t know how it`s done but I swear I saw something like this.
It's most likely a separate texture.
__________________
Current projects: Zootopia Futures Past, Battle Of The Kings, Battlefront Legacy
ggctuk is online now   Reply With Quote
Old 26-01-12, 16:31   #22
Controfiliburu
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 664
Default

^
No , it was a piece of a texture in stripx.
When I want to select that texture I could only select the whole texture.
Controfiliburu is offline   Reply With Quote
Old 26-01-12, 16:34   #23
Titak
Moderator
 
Titak's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Drenthe, The Netherlands
Posts: 31,546
Default

If you could show us a picture, I might believe you.
Because right now I don't.
The classic games all use seperate texturetiles for each face of an object.


Welcome to this forum, Diablight!
__________________
If it walks like a duck and if it quacks like a duck, it is a duck.
Titak is offline   Reply With Quote
Old 26-01-12, 16:56   #24
Controfiliburu
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 664
Default

I`m sending it in .rar file cause on imageshack it`s very ugly (it isn`t very hq , lol )
Link .
I`m sad that you wrote that I lie
Controfiliburu is offline   Reply With Quote
Old 26-01-12, 17:24   #25
Diablight
Hobbyist
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 11
Default

Quote:
Originally Posted by Titak View Post
If you could show us a picture, I might believe you.
Because right now I don't.
The classic games all use seperate texturetiles for each face of an object.

Yes but in animation editor from core they used to have this type of texturing. Core Design cut a single texture as they wanted and then after saving the wad, the textures got cut into seperate texturetiles.

Quote:
Originally Posted by Titak View Post
Welcome to this forum, Diablight!
thanks but i think you know me already ^^
Diablight is offline   Reply With Quote
Old 26-01-12, 18:10   #26
Titak
Moderator
 
Titak's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Drenthe, The Netherlands
Posts: 31,546
Default

Not a double account here I hope? For your sake.


@ Controfiliburu:
I didn't write that you lie.
I was only saying that I don't believe what you are saying atm.
That does not make you a liar.
Big difference.

Going to check the image next.


*** EDIT ***
Checked the image and opened the same wad to see what happens.
I can't select that portion of the texture either.
But check what happens when you do the same with the circular crate thingy textures of mesh 229 in that same wad.
On one of the crates the top half gets selected and on another crate the top 3/4 gets selected.
These portions are selectable when clicking on them in STRPix.
How odd that it works in one place and not in the other.

I do now believe what you were saying btw.
__________________
If it walks like a duck and if it quacks like a duck, it is a duck.

Last edited by Titak; 26-01-12 at 18:28.
Titak is offline   Reply With Quote
Old 26-01-12, 18:37   #27
Diablight
Hobbyist
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 11
Default

Quote:
Originally Posted by Titak View Post
Not a double account here I hope? For your sake.
I am Tomo, I do not know my password from my old account, it has been a long time since i have logged in here
my emailaddress has changed too :S

I took a break from my trls5 for some years but i've decided to finish it one time ^^

Back to topic: I am looking forward for some new programs for trle, strpix is one of my favorites. i hope someone could realise my suggestions with choosable textures the way core did texture their objects.
Diablight is offline   Reply With Quote
Old 26-01-12, 19:05   #28
Controfiliburu
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 664
Default

Quote:
*** EDIT ***
Checked the image and opened the same wad to see what happens.
I can't select that portion of the texture either.
But check what happens when you do the same with the circular crate thingy textures of mesh 229 in that same wad.
On one of the crates the top half gets selected and on another crate the top 3/4 gets selected.
These portions are selectable when clicking on them in STRPix.
How odd that it works in one place and not in the other.

I do now believe what you were saying btw.
Yes, really strange , and happy that you beleve me
Controfiliburu is offline   Reply With Quote
Old 26-01-12, 19:43   #29
Soul
Gold Contributor
 
Soul's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Austria (NOT Australia!!!) Gender: Male
Posts: 6,651
Default

Quote:
Originally Posted by Diablight View Post
I took a break from my trls5 for some years but i've decided to finish it one time ^^
Great, that you're back in the LE-scene
__________________
The owls are not what they seem
Soul is offline   Reply With Quote
Old 26-01-12, 19:50   #30
Laras Boyfr.
Professor
 
Laras Boyfr.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Albania
Posts: 4,741
Default

Quote:
Originally Posted by Controfiliburu View Post
When I was looking at the meshes from the VCI wad (from skribblerz) in stripx there were a stairs and it was texured with only a piece of the texture .
I don`t know how it`s done but I swear I saw something like this.
Could you maybe upload that object?
Laras Boyfr. is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 10:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.