www.tombraiderforums.com

Go Back   www.tombraiderforums.com > Community Forums > International > Tomb Raider Forums in Deutsch

Reply
 
Thread Tools
Old 01-11-10, 18:07   #1171
Ol.a
Professor
 
Ol.a's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Greece Gender:Female
Posts: 2,740
Default

Quote:
Originally Posted by XNAaraL View Post
Oh, ihn stört die Camera und die Lampe.
You mean the camera and the lamp
__________________
**I'm not here - I'm in TR9 heaven! **
Ol.a is offline   Reply With Quote
Old 03-11-10, 13:18   #1172
Ol.a
Professor
 
Ol.a's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Greece Gender:Female
Posts: 2,740
Default

What am I going to do now???


edit: I've been working on the error all this time and I have fixed it.
I found the mesh part(s) that caused the problem and i delete them and started all over again...
I don't understand what the problem was, vertex groups and weights seemed absolutely correct.
Anyway, it doesn't matter anymore..
dave, thanks for replying!
__________________
**I'm not here - I'm in TR9 heaven! **

Last edited by Ol.a; 03-11-10 at 16:28.
Ol.a is offline   Reply With Quote
Old 03-11-10, 13:37   #1173
daventry
Tomb Raider
 
daventry's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: South Africa
Posts: 19,830
Smile

What were you doing/making
daventry is offline   Reply With Quote
Old 04-11-10, 01:26   #1174
puzzler
Hobbyist
 
Join Date: May 2009
Posts: 8
Default

Quote:
Originally Posted by daventry View Post
Open XNALara and load your Model, then Press F11
Go to your Model Folder and Save As generic_item
Close XNALara and Load Blender
Delete the Cube, the little triangle thingie and the circle thingie
Import your Model generic_item.mesh.ascii with meshascii(Ext)
Press Alt Z to Color your Model
Do whatever you need to do and then Export your Model with Export.mesh.ascii(Ext) to a New Folder in XNALara/Data/Lara New where you type in generic_item.mesh
Close Blender or Minimize it, then go to your New Folder and Drag the New Mesh File generic_item.mesh.ascii over Gemeshtobin.exe and Double Click on Mod Publisher to Create a New Folder in the Lara Folder.
Now you can just Copy the New Folder to Another Part in XNALara/Data and Load your Model.I do have the Latest Version of XNALara, so where exactly should i Re-name them, in the Mesh txt or in Blender.

I Decided to Delete Everything and keep One Flipper, since i could just Duplicate the Other later on.



Here is what it says in the txt.
didn't work... I press F11, nothing... Blender can't import either export (exp) - no such option =(
puzzler is offline   Reply With Quote
Old 04-11-10, 07:22   #1175
daventry
Tomb Raider
 
daventry's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: South Africa
Posts: 19,830
Smile

Dont do that one, that was a Test on something, here is the Real one
http://www.tombraiderforums.com/show...postcount=1166

Last edited by daventry; 04-11-10 at 12:32.
daventry is offline   Reply With Quote
Old 04-11-10, 12:05   #1176
XNAaraL
Professor
 
XNAaraL's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: The worthwhile problems are the U can really solve, the ones U can really contribute something to
Posts: 3,172
Default

Quote:
Originally Posted by puzzler View Post
didn't work... I press F11, nothing... Blender can't import either export (exp) - no such option =(
F11 inside XNALara This function convert the .mesh format to the .mesh.ascii format, which can imported with Blender.

Original tools Necessary tools to create MOD's Read the chapter: Installation:

Original tutorial Test the tool chain. Workflow pipeline.

Original tutorial Make a combination - Merge 2 different outfits

@daventry: Thanks for try to help. AND delete your upload !
Distribution only in the forum of $AtlantiB$ allowed. and wrong old exporter script. Please observe copyright and readme
__________________
Link removed. - Why ? google, google “Google is your friend!”

Last edited by XNAaraL; 04-11-10 at 19:12.
XNAaraL is offline   Reply With Quote
Old 04-11-10, 12:33   #1177
daventry
Tomb Raider
 
daventry's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: South Africa
Posts: 19,830
Smile

But those are the Tools i got from you and still have directly from my PC, PM all the New ones and the right ones to me please
daventry is offline   Reply With Quote
Old 05-11-10, 14:49   #1178
Ol.a
Professor
 
Ol.a's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Greece Gender:Female
Posts: 2,740
Default

What do you think about my ice???

(Model by me )
__________________
**I'm not here - I'm in TR9 heaven! **
Ol.a is offline   Reply With Quote
Old 05-11-10, 14:52   #1179
Sharon_14
Relic Hunter
 
Sharon_14's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 5,462
Default

i'm jealous, ol.a, and that's something.
Sharon_14 is offline   Reply With Quote
Old 05-11-10, 16:59   #1180
daventry
Tomb Raider
 
daventry's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: South Africa
Posts: 19,830
Question Something weird is going on

01. After i did my Lara Flippers Upper Sub Gear, i Load it into XNALara witch works just fine No Problem, but when i Load the Model in Blender, its Skeleton Appears with a Half Flipper and Two Half Canisters with a Floating Gear Tube.
http://www.sendspace.com/file/ee0ww6

All i want to do is, use My Lara and put the Lower Sub Gear on her, but it appears i have to start from Scratch again. How to make a Model with Shoes and Sub Lower Gears

02. Me and Alpharaider47 worked for Days on making a Shoe from a Flipper, in witch its Finally Done and working quite well in obj mode, but the Shoe will Not work in Blender on a Generic Model and i try to turn the Shoe Into a generic File, but it just keeps Crashing.
http://www.sendspace.com/file/wftna6

All im trying to do is, put a Shoe on Lara's Foot.

Last edited by daventry; 05-11-10 at 19:15.
daventry is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 23:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.