www.tombraiderforums.com  

Go Back   www.tombraiderforums.com > Tomb Raider Level Editor and Modding > Tomb Raider Modding > XNALara

Reply
 
Thread Tools
Old 20-09-11, 18:03   #1
robbie_rawr
Archaeologist
 
robbie_rawr's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,530
Default XNALara to Cinema 4D

Here are the links to different tutorials.

Beginners (Importing XNALara models to Cinema 4D)

Removing Doubles (Requires blender - Makes models smoother and look better in cinema 4D)
(temporary link)

Ambient occlusion(Render setting that makes shadows better by SKing)

Last edited by robbie_rawr; 28-09-11 at 18:59.
robbie_rawr is offline   Reply With Quote
Old 20-09-11, 18:10   #2
TRDaz
Tomb Raider
 
TRDaz's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 10,458
Default

Nice tutorial! Will download the demo soon and try it, just wanna ask, can you save your render as PNG for transparency?
TRDaz is offline   Reply With Quote
Old 20-09-11, 18:19   #3
robbie_rawr
Archaeologist
 
robbie_rawr's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,530
Default

Quote:
Originally Posted by TRDaz View Post
Nice tutorial! Will download the demo soon and try it, just wanna ask, can you save your render as PNG for transparency?
Yeah you can. You just have to set it to alpha.
You have to do this before you do your final render!


robbie_rawr is offline   Reply With Quote
Old 20-09-11, 18:25   #4
SKing
Archaeologist
 
SKing's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Buenos Aires
Posts: 1,042
Default

Great! I use C4D too, which version do you use? I can't make Riptide (the free version) works on mine

Is possible to use more than one bump map per texture?
SKing is offline   Reply With Quote
Old 20-09-11, 18:28   #5
robbie_rawr
Archaeologist
 
robbie_rawr's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,530
Default

Quote:
Originally Posted by SKing View Post
Great! I use C4D too, which version do you use? I can't make Riptide (the free version) works on mine

Is possible to use more than one bump map per texture?
I'm not too sure what version I use, I had to just get the same one from university, and for the plug in its a fuss to get to work I had a fight when I was trying to get it to work too.
robbie_rawr is offline   Reply With Quote
Old 20-09-11, 18:40   #6
TRDaz
Tomb Raider
 
TRDaz's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 10,458
Default

Quote:
Originally Posted by robbie_rawr View Post
Yeah you can. You just have to set it to alpha.
You have to do this before you do your final render!


Thanks Gonna go and try to render something Thanks for the tutorial
TRDaz is offline   Reply With Quote
Old 20-09-11, 18:42   #7
SKing
Archaeologist
 
SKing's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Buenos Aires
Posts: 1,042
Default

xD, I have 13 days left to purchase Riptide Pro (the only I could make work)

Anyway, I'm sure this tutorial will be very usefull for newbies (:

(Maybe you could make another with Global Ilumination and Ambiental Oclussion )
SKing is offline   Reply With Quote
Old 20-09-11, 18:58   #8
robbie_rawr
Archaeologist
 
robbie_rawr's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,530
Default

Quote:
Originally Posted by SKing View Post
xD, I have 13 days left to purchase Riptide Pro (the only I could make work)

Anyway, I'm sure this tutorial will be very usefull for newbies (:

(Maybe you could make another with Global Ilumination and Ambiental Oclussion )
Someone knows there stuff! I figures id give people a chance to do the basics first before doing it all at once, I will make the tutorial soon though.
robbie_rawr is offline   Reply With Quote
Old 20-09-11, 18:59   #9
TRDaz
Tomb Raider
 
TRDaz's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 10,458
Default

Ive heard that there is a limited size for renders in the Demo version, is that true?
TRDaz is offline   Reply With Quote
Old 20-09-11, 19:03   #10
robbie_rawr
Archaeologist
 
robbie_rawr's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,530
Default

Quote:
Originally Posted by TRDaz View Post
Ive heard that there is a limited size for renders in the Demo version, is that true?
Sorry I dont know I never got the demo just got the real thing first.
robbie_rawr is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 02:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.